Facebook Pixel Λίβερπουλ: Ξεχάστε το «Fergie Time» - Η Λίβερπουλ έγινε η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο 90+’ στην Πρέμιερ! (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-10 10:32:00

Ξεχάστε το "Fergie Time" - Η Λίβερπουλ έγινε η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στο 90+’ στην Premier! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Τρομακτική επίδοση από τους κόκκινους.

Τα ρεκόρ υπάρχουν για να καταρρίπτονται και αυτό κατάφερε η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός βρίσκεται στο Άνφιλντ 8 χρόνια και έχει κατορθώσει να ανεβάσει αισθητά το επίπεδο του συλλόγου. Αυτό αποτυπώνεται και στο ρεκόρ που έσπασε απόψε η ομάδα του, επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας χάρη σε τέρμα του Έλιοτ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης!

Τι πέτυχε η Λίβερπουλ; Έγινε η ομάδα με τα περισσότερα νικητήρια γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ που μπαίνουν από το 90ο λεπτό και μετά, με το 40% των γκολ να έχουν επιτευχθεί επί Κλοπ! στη δεύτερη θέση είναι η Άρσεναλ με 32 γκολ, ακολουθεί η Τότεναμ με 31, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι με 29 και 26 γκολ στις καθυστερήσεις αντίστοιχα.

Έτσι η λεγόμενη ''Fergie Time'' που δημιουργήθηκε το 1999 που η Γιουνάιτεντ πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ χάρη σε ανατροπή στις καθυστερήσεις, μπορεί να δώσει τη θέση της στην... ''Klopp Time''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags