Facebook Pixel Ομολογία ’’σφαγής’’: ’’Έπρεπε να δοθεί πέναλτι στη Λίβερπουλ για χέρι του Έντεγκαρντ’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-25 01:15:00

Ομολογία ’’σφαγής’’: ’’Έπρεπε να δοθεί πέναλτι στη Λίβερπουλ για χέρι του Έντεγκααρντ’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Τα έντονα παράπονα της ομάδας του Κλοπ αποδείχθηκαν δικαιολογημένα, καθώς η αγγλική επιτροπή διαιτησίας τόνισε ότι υπάρχει παράβαση.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και  Άρσεναλ στο Άνφιλντ έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, όμως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Αυτό εμμέσως πλην σαφώς, επιβεβαιώνει η επιτροπή διαιτησίας της Αγγλίας καθώς δε δόθηκε πέναλτι - μαρς στους γηπεδούχους με το σκορ στο 0-1. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η PGMOL αναγνωρίζει ότι έγινε ένα σημαντικό ανθρώπινο λάθος κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα μεταξύ της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ.

Το χέρι του Μάρτιν Έντεγκαρντ κρίθηκε λανθασμένα από την ομάδα των διαιτητών του αγωνιστικού χώρου, κάτι που δεν έμοιαζε καθαρό προφανές λάθος εκείνη την ώρα, συνεπώς το VAR δεν παρενέβη.

Εκ των υστέρων, αυτό ήταν ένα ξεκάθαρο και προφανές λάθος και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι με παρέβαση του VAR, ωστόσο το VAR δεν παρενέβη.

Η PGMOL θα διεξαγάγει μια ολοκληρωμένη έρευνα στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το λάθος. Η PGMOL θα επικοινωνήσει πάραυτα με τη Λίβερπουλ στην ολοκλήρωσή της (σ.σ. έρευνας), όπου θα αναγνωρίσει το λάθος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags