Facebook Pixel Premier League: "Βόμβα" στην Premier League - Απειλείται κι άλλη ομάδα με αφαίρεση βαθμών μετά την Έβερτον
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-11 21:27:00

"Βόμβα" στην Premier League - Απειλείται κι άλλη ομάδα με αφαίρεση βαθμών μετά την Έβερτον

Sportdog Team
"Βόμβα" στην Premier League - Απειλείται κι άλλη ομάδα με αφαίρεση βαθμών μετά την Έβερτον

Πολύ σοβαρό πρόβλημα για σύλλογο του αγγλικού πρωταθλήματος μιας και ακόμα ένας μπήκε στο γκρουπ αυτών που κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών.

Γουλβς: Συναγερμός στους Λύκους μιας και μετά την Έβερτον, της οποίας αφαιρέθηκαν 10 βαθμοί λόγω της οικονομικής ζημιάς άνω των 105 εκατομμυρίων λιρών, και εκείνοι έχουν μπει στο "μάτι" της διοργάνωσης αφού εμφανίζουν μεγάλο οικονομικό έλλειμα όπως φαίνεται στα στοιχεία που έχει η Premier League.

Η Γουλβς είχε απώλειες άνω των 45 εκατομμυρίων τη σεζόν 2021-22, ενώ ην περασμένη σεζόν ξόδεψαν περισσότερα από 150 εκατομμύρια σε μεταγραφές με την ομάδα να αναγκάζεται να πουλήσει ον Ματέους Νούνες στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 53 εκατομμυρίων για να ισορροπήσει την κατάσταση και πλέον περιμένουν τις ανακοινώσεις από την Premier League την προσεχή Κυριακή (14/1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags