Facebook Pixel Ολυμπιακός - Οδυσσέας Βλαχοδήμος: Βλαχοδήμος ξανά για Ολυμπιακό - Η πρόταση που θα τον πείσει να γυρίσει Ελλάδα - Εξελίξεις με Πασχαλάκη!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-15 10:00:00

Βλαχοδήμος ξανά για Ολυμπιακό - Η πρόταση που θα τον πείσει να γυρίσει Ελλάδα - Εξελίξεις με Πασχαλάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου

Πώς μπορεί να φορέσει τα ερυθρόλευκα και οι αλλαγές στο "1". Γιατί οι Πειραιώτες ψάχνουν για τερματοφύλακα, πώς μετά τον Μπρνιόλι υπάρχει έντονη φημολογία και για τον γκολκίπερ της Νότιγχαμ και ποιο είναι το πλάνο των Πειραιωτών
 

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού τις τελευταίες ώρες, καθώς έχει αναπτυχθεί φημολογία που όταν γίνει ρεπορτάζ ευρείας λήψης, θα προκαλέσει πάταγο.

Προφανώς και είναι πολλές οι κινήσεις που κάνουν οι Πειραιωτες και αφορούν την έλευση ή την αποχώρηση ποδοσφαιριστών από το ρόστερ - Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα φύγει κόσμος και κοσμάκης από τους Ερυθρόλευκους μέσα στον Γενάρη.

Μόνο που σε αυτό το θέμα δεν θα γράψουμε για εκείνους που θα φύγουν ούτε για εκείνους που θα έρθουν γενικά και αόριστα. Αλλά για μια φήμη, rumors όπως είναι ο ακριβής όρος στον χώρο του ποδοσφαίρου, που υπάρχει για τον Ολυμπιακό και έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Όχι γιατί δεν έχει γραφτεί ποτέ ξανά πριν, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά γιατί αυτή την περίοδο υπάρχει ξανά στα δημοσιογραφικά γραφεία και, αν γίνει πραξη, αλλάζουν πολλά δεδομένα.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Η φήμη αφορά τον Έλληνα άσο και το μέλλον του, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει μέχρι στιγμής τον χρόνο που θέλει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δεν χρειάζεται να γράψουμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, ότι ο Οδυσσέας δηλαδή δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί - Η φήμη δεν θα ερχόταν ξανά στο προσκήνιο αν δεν υπήρχε κάποια προοπτική.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ/1: Μπορεί να έρθει; Αυτό συζητιέται, ήδη, έντονα. Το ζήτημα είναι αν έρθει, ποια θα είναι τα δεδομένα στο Λιμάνι. Γιατί ναι μεν ο Ολυμπιακός χρειάζεται κάποιον για να υπάρχει ως Νο2 στην ομάδα, αλλά αν έρθει ο Βλαχοδήμος δεν θα είναι για να κάθεται στον πάγκο, αλλα για να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής! Κάτι που σημαίνει ότι ο νυν βασικός τερματοφύλακας, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, χωρις να έχει κάνει κάποιο λάθος ή να έχει μειωθεί η απόδοσή του, θα βρεθεί στον παγκο.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ/3: Μάλιστα σε μια τέτοια προοπτική, ο Πασχαλάκης θα χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα ενώ δεν έχει υπογράψει ακόμα νέο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, παρά τα όσα είχαν γραφτεί/ακουστεί περί ανανέωσης. Για αυτό λέμε ότι αν έρθει τελικα ο Βλαχοδήμος στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό (εξέλιξη που, αν συμβει, θα είναι στα τέλη Γενάρη), οι εξελίξεις που θα φέρει μαζί του θα είναι πολλές και σημαντικές...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε θέση ο Βαρούχας για όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού - Δύο τρανταχτά λάθη - Άκυρες οι γραμμές του VAR (Vid) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags