Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Άνθρωπος του Εμπαπέ συναντήθηκε με την Μάντσεστερ Σίτι!
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 10:53:00

"Βόμβα" πρωί Κυριακής: Άνθρωπος του Εμπαπέ συναντήθηκε με την Μάντσεστερ Σίτι!

Sportdog Team

Λέτε να γίνει η ανατροπή... μεγατόνων και τελικά να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γάλλος αστέρας;

Μπορεί όλα να συνηγορούν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα και από την ενημέρωση του Γάλλου άσου ότι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της σεζόν, ωστόσο ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Ser", άνθρωποι από το περιβάλλον του Εμπαπέ συναντήθηκαν πρόσφατα με ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι!

Συγκεκριμένα, το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρεται να έγινε την περασμένη εβδομάδα λίγο πριν ο ποδοσφαιριστής ανακοινώσει στην Παρί την απόφασή του να φύγει από την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, άνθρωπος του 25χρονου άσου εθεάθη στο προπονητικό κέντρο των Πολιτών κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης της ομάδας πριν αναχωρήσει για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη στο Champions League.

Από την άλλη, βέβαια, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ ότι άλλος άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του Εμπαπέ ήταν παρών στα επίσημα του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Λειψία το βράδυ της περασμένης Τρίτης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποσά που ζαλίζουν: Τόσα χρήματα θα πάρει ο Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags