Facebook Pixel Συνάντηση Μουρίνιο με πρόεδρο ομάδας της Premier League
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-11 14:57:00

Σκάει... βόμβα στην Αγγλία; Συνάντηση Μουρίνιο με πρόεδρο ομάδας της Premier - Φήμες για επιστροφή

Sportdog Team
Σκάει... βόμβα στην Αγγλία; Συνάντηση Μουρίνιο με πρόεδρο ομάδας της Premier - Φήμες για επιστροφή

Έντονη διάθεση να επιτρέψει σε αγγλική ομάδα έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την αποχώρησή του από τη Ρόμα και μάλιστα όπως έγινε γνωστό είχε συνάντηση με πρόεδρο συλλόγου του Νησιού, γεγονός που αύξησε τις φήμες επιστροφής.

Ζοσέ Μουρίνιο: Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ψάχνει ο Πορτογάλος τεχνικός μετά την αποχώρησή του από τη Ρόμα και μάλιστα ο ίδιος κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 στην Σαουδική Αραβία είχε, όπως έγινε γνωστό, συνάντηση με τον πρόεδρο της Νιούκαστλ με τις φήμες να είναι πολλές για επιστροφή του στην Αγγλία.

«Δεν είμαι σε κατάσταση ξεκούρασης, θέλω να δουλέψω. Απλά δεν θέλω να πάρω τη λάθος απόφαση. Πρέπει να περιμένω τη σωστή και αυτή που θα μου δώσει κίνητρο. Αν μπορούσα να δουλέψω αύριο, θα δούλευα αύριο. Η Ρόμα ήταν σπουδαία που έφτασε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε δύο χρόνια και αυτό είναι δύσκολο. Αλλά τώρα πρέπει να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δήλωση που έκανε όπως αναφέρει το talkSPORT.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοροϊδία! Η επίσημη εξήγηση για το πέναλτι που δεν δόθηκε στη Λίβερπουλ στο 99’ - "Ύψωσε το πόδι σε λογικό ύψος..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags