Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιός φοβάται τη Μάντσεστερ Σίτι; Δεν έχει νικήσει καμία ομάδα στο Top 5 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-03 01:19:00

Ποιός φοβάται τη Μάντσεστερ Σίτι; Δεν έχει νικήσει καμία ομάδα στο Top 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη Λίβερπουλ, την Άρσεναλ, την Τότεναμ ή την Άστον Βίλα τη φετινή σεζόν. Ο Χάαλαντ έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ εναντίον τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρσι έχασε μόνο ένα παιχνίδι από την πρώτη πεντάδα της Premier League (1-0 από τη Λίβερπουλ), κερδίζοντας 19 από τους 24 βαθμούς, αλλά φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφερε λευκή ισοπαλία (0-0) απέναντι στην Άρσεναλ, παραμένοντας τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Μια ισοπαλία που βάθυνε το «κακό» των σίτιζενς, καθώς δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα ματς από τα έξι που έχουν παίξει με την πρώτη πεντάδα της Premier League.

Έχει ισοπαλία και στα δύο παιχνίδια κόντρα στους «κόκκινους» (1-1). Ισοπαλίαa και με την Άρσεναλ (0-0) στο Etihad και έχασαν (1-0) στο Emirates. Με την Τότεναμ έφεραν ισοπαλία με 3-3 στο Λονδίνο. Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ 1-1

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 3-3

Ο Κλοπ, ο Αρτέτα, ο Ποστέκογλου, ο Έμερι ακόμα και ο Ποκετίνο έχουν σταματήσει την πρωταθλήτρια Σίτι. Οι «πολίτες» έμειναν χωρίς σκορ στα μισά από τα έξι παιχνίδια τους κόντρα στους «τοπ5». Σε όλα αυτά ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει μόλις μια φορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags