Facebook Pixel Σοκάρει τοπ ποδοσφαιριστής: "Δεν θυμάμαι πότε έπαιξα χωρίς να πονάω"
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-09 16:12:00

Σοκάρει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής: "Δεν θυμάμαι πότε έπαιξα χωρίς να πονάω"

Sportdog Team

Δηλώσεις που προκαλούν σοκ από γνωστό ποδοσφαιριστή τοπ ευρωπαϊκής ομάδας που αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα τραυματισμού που είχε και στους πόνους με τους οποίους αναγκάζεται να αγωνιστεί.

Γκαμπριέλ Ζεσούς: Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει, αλλά και τους πόνους τους οποίους βιώνει μίλησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός τονίζοντας ότι δεν θυμάται την τελευταία φορά που αγωνίστηκε χωρίς να έχει κάποιο ζήτημα.

«Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που έπαιξα ποδόσφαιρο χωρίς να πονάω. Τώρα, προσπαθώ να ολοκληρώσω την αποθεραπεία μου. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε τραυματιστεί στο γόνατο και επέστρεψα γρήγορα, αλλά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τραυματίστηκα ξανά.

Έπαιξα μερικά συνεχόμενα 90λεπτα και μετά εμφανίστηκε ξανά ο πόνος στο γόνατό μου. Προσπαθώ να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να μπορέσω να βοηθήσω την Άρσεναλ το συντομότερο δυνατό. Αντιμετωπίζω προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος, αλλά προσπαθώ να είναι δυνατός ψυχολογικά», είπε ο Γκαμπριέλ Ζεσούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα - "Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο" - Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags