Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εθίστηκα στην κοκαΐνη μόλις άφησα το ποδόσφαιρο» - Η θλιβερή ομολογία θρύλου της Λίβερπουλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-04-13 23:25:00

«Εθίστηκα στην κοκαΐνη μόλις άφησα το ποδόσφαιρο» - Η θλιβερή ομολογία θρύλου της Λίβερπουλ

Sportdog Team
«Εθίστηκα στην κοκαΐνη μόλις άφησα το ποδόσφαιρο» - Η θλιβερή ομολογία θρύλου της Λίβερπουλ

Υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία των «κόκκινων».

Ο θρύλος της Λίβερπουλ, Ντάνι Μέρφι κέρδισε ένα Europa League, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ένα Κύπελλο Αγγλίας και πολλά άλλα τρόπαια. Ωστόσο, είχε μια πολύ θλιβερή ιστορία αφού παράτησε το ποδόσφαιρο όπου εθίστηκε στην κοκαΐνη. 

«Όταν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, τότε όλα σου τα προβλήματα φαίνονται βουνά. Όταν ήσουν παίκτης είχες την υποστήριξη όλων, ό,τι χρειάζεσαι, μπορείς να επικοινωνήσεις με οποιονδήποτε, τα χρήματα συνεχίζουν να έρχονται. Ο πατέρας μου πέθανε όσο ήμουν στην Τότεναμ, είχε καρκίνο, πέθανε μετά από λίγους μόνο μήνες. Όταν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, τότε τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα.

Δεν είχα πρόβλημα με το ποτό και το αλκοόλ, έκανα κοκαΐνη, μαριχουάνα. Δεν είχα πρόβλημα με το ποτό, δεν έπινα πολύ, ζήλεψα, έφτασα σε ένα μέρος της ζωής μου όπου πίστευα ότι δεν μπορούσα να κάνω τίποτα αν δεν έκανα κοκαΐνη. Ξεκίνησε σιγά σιγά, μία, δύο φορές την εβδομάδα ή κάτι τέτοιο. Τότε τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα», είπε ο Μέρφι σε podcast.

Ως παίκτης έχει παίξει με άλλες ομάδες εκτός της Λίβερπουλ, όπως η Τότεναμ, η Φούλαμ και η Μπλάκμπερν. Συνολικά έπαιξε πάνω από 700 αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags