Λάτσιο: Στη Ρώμη "άνοιξε" η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Serie A, με τους Λατσιάλι να αντιμετωπίζουν την Κροτόνε. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 14' ο Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, μετά από ασίστ του Ράντου, όμως ο Σίμι στο 29' ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. 


Οι "γαλάζιοι" πήραν και πάλι το προβάδισμα πριν το ημίχρονο με σουτ του Λουίς Αλμπέρτο στο 39'. Όμως ξανά η ομάδα του Κότρονα ισοφάρισε εκ νέου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σίμι. Τελικά οι Λατσιάλι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 84' όταν μετά από πάσα του Καϊσέδο ο Εσκαλάντε, διαμόρφωσε το τελικό 3-2 διατηρώντας την ομάδα του σε... τροχιά Ευρώπης. Η ομάδα της Ρώμης, με τη νίκη επί της Κροτόνε, βρίσκεται στην 7η θέση με 46 πόντους και είναι στο -1 από την Νάπολι και στο -4 απ' την τετράδα.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου (84' Περέιρα), Ατσέρμπι, Πάτρικ, Φαρές (70' Λούλιτς), Αλμπέρτο, Λέιβα (70' Εσκαλάντε), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάρουσιτς, Ιμόμπιλε (76' Μουρίκι), Κορέα (76' Καϊσέδο)

ΚΡΟΤΟΝΕ: Κορντάζ, Μαγκαγιάν (46' Τζίτζι), Γκόλεμιτς, Λουπέρτο, Περέιρα (70' Μπενάλι), Μεσσίας, Πετρικιόνε (88' Ντι Κάρμινε), Μολίνα, Ρέκα (65' Ρίσπολι), Σίμι, Ουνάς