Facebook Pixel Serie A: Έστησε "πάρτι" η Γιουβέντους με άνετη τεσσάρα στην Έμπολι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-22 00:33:00

Έστησε "πάρτι" η Γιουβέντους με άνετη τεσσάρα στην Έμπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έστησε "πάρτι" η Γιουβέντους με άνετη τεσσάρα στην Έμπολι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους επιβλήθηκε 4-0 της Εμπολι στο Τορίνο και για πρώτη φορά φέτος πέτυχε δύο διαδοχικές νίκες στην Serie A. Στο -3 από την 4άδα με ματς περισσότερο οι Bianconeri.

Serie A: Ανάσα για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που μάχεται για να βρει σταθερότητα στη σεζόν. Η Γιούβε, μετά την Τορίνο εκτός έδρας, νίκησε και την Εμπολι εντός και για πρώτη φορά φέτος έφτασε σε δύο σερί τρίποντα. Πλέον, με αγώνα περισσότερο, η Γηραιά Κυρία βρίσκεται στο -3 από την 4η θέση και την Ρόμα και το -7 από την κορυφή και την Νάπολι.

Το ξεκίνημα για τους Bianconeri ήταν τέλειο. Στο 8’ ο Κόστιτς από αριστερά βρήκε τον Μόις Κιν και εκείνος από κοντά με το πρώτο φετινό του γκολ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο αφού ο Αλέγκρι προσπάθησε να προστατεύσει το αποτέλεσμα. Στην επανάληψη όμως τα πράγματα άλλαξαν. Στο 56’ μετά το κόρνερ του Κουαδράδο ο ΜακΚένι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Γιούβε, η οποία έδωσε χαρακτήρα party στο ματς με τα δύο γκολ του Ραμπιό στο φινάλε (82’, 94’) για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 4-0.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags