Facebook Pixel Γιουβέντους: "Βόμβες" από πρώην άσο της Γιουβέντους: "Μου χρωστάει ακόμα πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-03 16:40:00

"Βόμβες" από πρώην άσο της Γιουβέντους: "Μου χρωστάει ακόμα πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ"!

Sportdog Team
"Βόμβες" από πρώην άσο της Γιουβέντους: "Μου χρωστάει ακόμα πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ"!

Νέοι μπελάδες για την "Γηραιά Κυρία" μετά την τιμωρία που της απέφερε αφαίρεση 15 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα.

"Βόμβες" για την Γιουβέντους εξαπέλυσε ο Πάουλο Ντιμπάλα, στην κατάθεση που έκανε στη Ρώμη για την έρευνα "Prisma", σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Gazzetta dello Sport".

Ο πρώην άσος των "μπιανκονέρι" και νυν της Ρόμα κατέθεσε -μεταξύ άλλων- ότι η Γιουβέντους του χρωστάει χρήματα ακόμα και πως αυτά είναι πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ.

«Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που πληρώθηκε ο μισθός μου, αλλά ξέρω πολύ καλά πως η Γιουβέντους ακόμα μου χρωστάει λεφτά. Όταν κάναμε την συμφωνία για την μετατόπιση του μισθού, ξέραμε πως αν ακόμα είχα συμβόλαιο, οι πληρωμές που είχαν μείνει πίσω θα πληρώνονταν αργότερα ως αύξηση στις υπάρχουσες και αν αντίθετα έφευγα, θα μου έδιναν τα χρήματα αμέσως.

Γνωρίζω πως τον Απρίλιο του 2023, η Γιουβέντους έχει την τελευταία ευκαιρία να μου πληρώσει τα 3 εκατ. ευρώ και κάτι. Αλλιώς, ο δικηγόρος μου θα καταθέσει γραπτά αιτήματα, ακόμη κι αν ελπίζω να μην φτάσουμε μέχρι εκεί. Θέλω τα λεφτά μου πίσω, αλλά χωρίς να καταθέσω κάποια αγωγή, αποφεύγοντας προβλήματα τόσο για μένα όσο και για την Γιουβέντους», ήταν τα λόγια του Ντιμπάλα.

Ο 29χρονος Αργεντινός αναφέρεται σε χρήματα που δεν του έχουν δοθεί από την σεζόν 2020-2021 και τις πληρωμές που είχαν τότε αλλάξει και διευρυνθεί χρονικά για να διευκολυνθεί η Γιουβέντους εξαιτίας των συνθηκών που είχε δημιουργήσει ο Covid-19.

Ο δικηγόρος του παίκτη έχει ήδη καταθέσει ένα αίτημα αποζημίωσης μέσω μέιλ για τη μη ανανέωση του Ντιμπάλα, που πρώτα εξαπατήθηκε μ' ένα πλούσιο συμβόλαιο (8 εκατ. ευρώ συν μπόνους) και μετά τον άφησαν να φύγει. «Εγώ δεν ζήτησα να γίνει αυτό, θέλω μόνο τα χρωστούμενα», ήταν τα λόγια του.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags