Facebook Pixel Τζένοα - Μίλαν: "Πύρρειος" νίκη μέσα στη Γένοβα για Μίλαν, "πάτησε" ξανά κορυφή με λυτρωτή Πούλισικ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-07 23:57:00

"Πύρρειος" νίκη μέσα στη Γένοβα για Μίλαν, "πάτησε" ξανά κορυφή με λυτρωτή Πούλισικ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πύρρειος" νίκη μέσα στη Γένοβα για Μίλαν, "πάτησε" ξανά κορυφή με λυτρωτή Πούλισικ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα γκολ του Αμερικανού στο 87' οι Ροσονέρι "απέδρασαν" με σπουδαίο διπλό (0-1) από την έδρα της Τζένοα και πέρασαν την Ίντερ, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της Serie A.

Με ένα γκολ του Κρίστιαν Πούλισικ στο 87΄ και αρκετή δόση τύχης, η Μίλαν πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Τζένοα και έμεινε μόνη στην κορυφή της Serie A.

Το «στραβοπάτημα» της Ιντερ νωρίτερα, με το 2-2 κόντρα στην Μπολόνια, έδινε μία μεγάλη ευκαιρία στους «ροσονέρι», που όμως δεν ήταν καλοί στο «Λουίτζι Φεράρις» και ελάχιστα απείλησαν τους γηπεδούχους, ενώ χρειάστηκαν και μία σημαντική επέμβαση του Μενιάν στο 76΄ για να κρατήσουν το «μηδέν».

Τελικά, λίγο πριν το φινάλε, ο Αμερικανός διεθνής (που είχε μπει ως αλλαγή στο ημίχρονο) έδωσε τη λύση και η ομάδα του Στέφανο Πιόλι είναι πλέον στο +2 από την Ιντερ (από την οποία υπενθυμίζεται ότι συνετρίβη 5-1 στο ντέρμπι του Μιλάνου) και στο +4 από την τρίτη Γιουβέντους.

Να σημειωθεί ότι στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μενιάν, που βγήκε έξω από την περιοχή του και ανέτρεψε τον Εκουμπάν, και κάτω από τα δοκάρια κάθησε ο Ζιρού! Το φάουλ εκτέλεσε ο Γκούντμουντσον, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags