Facebook Pixel Serie A: Χαμογελάει η Ίντερ! Γκέλα της Γιουβέντους στη Γένοβα - Πήρε βαθμό η Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 23:49:00

Χαμογελάει η Ίντερ! Γκέλα της Γιουβέντους στη Γένοβα - Πήρε βαθμό η Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμογελάει η Ίντερ! Γκέλα της Γιουβέντους στη Γένοβα - Πήρε βαθμό η Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 10 αγώνες στο «Λουίτζι Φεράρις» χωρίς ισοπαλία (τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2022 με 0-0), Τζένοα και Γιουβέντους έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Serie A: Μετά από 10 αγώνες στο «Λουίτζι Φεράρις» χωρίς ισοπαλία (τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2022 με 0-0), Τζένοα και Γιουβέντους έμειναν στο 1-1 στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Serie A.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έφτασαν τα πέντε ματς χωρίς «τρίποντο» (0-2-3), παρ΄ όλα αυτά απέναντι σ΄ ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, το τελικό σκορ μόνο αποτυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η «Γιούβε» απέτυχε να κάνει το 3Χ3 ανοίγοντας το πρόγραμμα της αγωνιστικής την ημέρα Παρασκευή, παρότι προηγήθηκε με το πέναλτι του Κιέζα. Υπέπεσε μόλις στην 2η ισοπαλία στα 9 τελευταία ματς (7-2-0) κι έμεινε αήττητη για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι (8-3-0), παρ΄ όλα αυτά «πέταξε» δύο βαθμούς στη Γένοβα απέναντι σε μία σαφ΄πως υποδεέστερη ομάδα και πλέον κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από την κορυφή, σε περίπτωση νίκης της Ίντερ στο «Ολίμπικο» το βράδυ της Κυριακής (17/12).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags