Facebook Pixel Serie A: Επιτέλους νίκη για Λάτσιο που πέρασε από την έδρα της Έμπολι - Διπλό... χρυσάφι για Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 22:57:00

Επιτέλους νίκη για Λάτσιο που πέρασε από την έδρα της Έμπολι - Διπλό... χρυσάφι για Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Επιτέλους νίκη για Λάτσιο που πέρασε από την έδρα της Έμπολι - Διπλό... χρυσάφι για Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λάτσιο έχει πάρει... τον αέρα της Έμπολι στη Serie A και με το τελικό 2-0 παρέμεινε αήττητη για 10ο σερί ματς ανεξαρτήτου έδρας, σημειώνοντας με την αποψινή την 8η νίκη της. 

Serie A: Η Λάτσιο έχει πάρει... τον αέρα της Έμπολι στη Serie A και με το τελικό 2-0 παρέμεινε αήττητη για 10ο σερί ματς ανεξαρτήτου έδρας, σημειώνοντας με την αποψινή την 8η νίκη της. 

Παράλληλα, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες (Ατλέτικο Μαδρίτης στο CL και Ίντερ στο πρωτάθλημα) και τρία ματς χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα (πριν την ήττα από τους «νερατζούρι» είχε προηγηθεί το 1-1 με την Βερόνα). 

Μετά το 0-1 στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» η Έμπολι συμπλήρωσε 5 παιχνίδια χωρίς «τρίποντο», γνωρίζοντας σήμερα την 3η ήττα της και παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.

Με σπουδαία ανατροπή στο δεύτερο μέρος, η Τζένοα πήρε τεράστιο «διπλό» στη μάχη της παραμονής, με 2-1 επί της Σασουόλο, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη μετά από 4 ματς.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags