Facebook Pixel Συνεχίζει να "βλέπει" Champions League η Αταλάντα - Άνετο νίκη με Τζένοα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-11 21:40:00

Συνεχίζει να "βλέπει" Champions League η Αταλάντα - Άνετο πέρασμα από την έδρα της Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει να "βλέπει" Champions League η Αταλάντα - Άνετο πέρασμα από την έδρα της Τζένοα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αταλάντα δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά νίκησε μέσα στη Γένοβα την τοπική Τζένοα με 4-1, για την 24η αγωνιστική της Serie A, και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Serie A: Η Αταλάντα δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά νίκησε μέσα στη Γένοβα την τοπική Τζένοα με 4-1, για την 24η αγωνιστική της Serie A, και παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Η ομάδα του Μπέργκαμο προηγήθηκε με τον Ντε Κετέλαρε (22'), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον πρώην παίκτη των «μπεργκαμάσκι», Ρουσλάν Μαλινόφσκι (51'), αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κουπμάινερς έκανε το 2-1 και στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζαπακόστα σφράγισε τη νίκη.

Στο μεταξύ, με δύο γκολ του Ρικάρντο Ορσολίνι η Μπολόνια νίκησε με 3-0 τη Λέτσε και παραμένει δυνατή στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Την ίδια ώρα στ Μόντσα η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ κόντρα στη Βερόνα, η οποία παλεύει για τη σωτηρία της. Για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Γιώργος Κυριακόπουλος στο Β' μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πήρε… μόνος του ο Μπερνάρ - Το καμπανάκι σε ΠΑΟ ενόψει ΠΑΟΚ - Κίνηση με νόημα Τερίμ για Σπόραρ (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags