ΑΕΚ: Συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της η ΑΕΚ Β'! Νίκησε και τον Καραϊσκάκη. Μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η Ένωση επιβλήθηκε της ηπειρώτικης ομάδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2.

Τη νικηφόρο πορεία της στο πρωτάθλημα της Super League 2 συνέχισε η ΑΕΚ Β, καθώς επιβλήθηκε του Καραϊσκάκη Άρτας με 2-1 στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 2021-22, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο «Δημήτρης Δημητρίου».

Τα γκολ της νίκης για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου πέτυχαν ο Γιώργος Κορνέζος στο 29' και ο Μιχάλης Κοσίδης στο 74', ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε το σκορ ο Ναζίμ στο 80'.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Λάτσι, Κορνέζος, Μιτάι, Μπάμπης (65' Ρουκουνάκης), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης (79' Παρράς), Μουστακόπουλος (88' Γερολέμου), Χριστόπουλος (65' Γκαρσία), Κοσίδης (79' Ιατρούδης).

Προπονητής: Σωκράτης Οφρυδόπουλος

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Χουάντερσον, Τάμπας, Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Δερμιτζάκης (67' Ρουμπανγκούγκα), Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (67' Γαλεάδης), Σταματής, Ναζίμ, Βαφειάδης.

Προπονητής: Ντράγκαν Ντζουκάνοβιτς

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (ΕΠΣ Χανίων).

Βοηθοί: Αντώνης Αναστασάκης (ΕΠΣ Χανίων), Μιχαήλ Κακαφώνης (ΕΠΣ Αχαϊας).

4ος: Δημήτρης Ψυχούλας (ΕΠΣ Βοιωτίας).