Facebook Pixel Σάκης Τσιώλης: Καταιγιστικές εξελίξεις για Σάκη Τσιώλη - Είδηση της τελευταίας στιγμής!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-16 14:34:00

Καταιγιστικές εξελίξεις για Σάκη Τσιώλη - Είδηση της τελευταίας στιγμής!

Sportdog Team
Καταιγιστικές εξελίξεις για Σάκη Τσιώλη - Είδηση της τελευταίας στιγμής!

"Τρέχουν" οι εξελίξεις για τον Έλληνα προπονητή στον Ηρακλή.

Στην πόρτα της εξόδου από τον Ηρακλή βρίσκεται ο Σάκης Τσιώλης μετά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα της ομάδας από τον Απόλλωνα Πόντου.

Μετά την εν λόγω αναμέτρηση, υπέβαλλε την παραίτησή του ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του "Γηραιού", Κώστας Σγουρής και πλέον επίκειται ραντεβού και του Τσιώλη με την διοίκηση, όπου ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να εκφράσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Όλα αυτά, την ίδια στιγμή που σήμερα (16/11) αναμένεται το ραντεβού Ευγενίου-Μονεμβασιώτη για το μέλλον της κυανόλευκης ΠΑΕ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ, καθώς η νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από τον Απόλλωνα Πόντου και οι διαμαρτυρίες και αποδοκιμασίες του κόσμου της ομάδας προς ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και Διοίκηση, ανάγκασαν τον Υπεύθυνο του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Κώστα Σγουρή, να υποβάλλει την παραίτησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ολυμπιακός είμαι και χαίρομαι που ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ - Στεναχωρήθηκα με οφσάιντ Κατσουράνη και κροτίδα" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags