Facebook Pixel Τόλης Τερζής: Απίστευτη εξέλιξη με Τόλη Τερζή - Αντικαθιστά γνωστό Έλληνα τεχνικό και αναλαμβάνει ομάδα... έκπληξη
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 17:35:00

Απίστευτη εξέλιξη με Τόλη Τερζή - Αντικαθιστά γνωστό Έλληνα τεχνικό και αναλαμβάνει ομάδα... έκπληξη

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη με Τόλη Τερζή - Αντικαθιστά γνωστό Έλληνα τεχνικό και αναλαμβάνει ομάδα... έκπληξη

Νέα σελίδα στην καριέρα του Έλληνα τεχνικού μιας και όπως έγινε γνωστό αναλαμβάνει πολύ γνωστή ομάδα της χώρας μας, αντικαθιστώντας προπονητή με εμπειρία στην Super League.

Τόλης Τερζής: Τέλος η θητεία του Μάκη Χάβου στην Καλαμάτα, μιας και μετά την ήττα στην Ηλιούπολη, η Μαύρη Θύελλα μετρά μόλις 3 νίκες σε 11 παιχνίδια, με την διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει να τερματίσει την συνεργασία μαζί του.

«H ΠAE Καλαμάτα ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Ευχαριστούμε τον κύριο Χάβο και το επιτελείο του για την προσφορά τους στο σύλλογο και το ήθος που επέδειξαν. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια», αναφέρει η ανακοίνωση. 

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό αντικαταστάτης του στον πάγκο της Καλαμάτας θα είναι ο Τόλης Τερζής, που έχει περάσει από τον πάγκο του Άρη και τον τελευταίο καιρό έμεινε χωρίς ομάδα, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Φωτιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο - H ημερομηνία για την προσφυγή Ολυμπιακού στο CAS - Τι ζητάει ο ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags