Ηλίας Αλεξέας: Τέλος στην καριέρα του έβαλε ο Έλληνας επόπτης σε ηλικία 45 ετών, που ήταν παρών στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 και οδήγησε σε σειρά εξελίξεων μετά την ακύρωση του γκολ από τους γηπεδούχους, με τον ίδιο να μιλάει στο Metropolis 95,5 για την απόφαση του Κομίνη.

«Το καλύτερο παιχνίδι που έχω διαιτητεύσει είναι το Γκρασχόπερς – Λίβερπουλ. Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το ζούμε μόνο στην Ελλάδα. Δυστυχώς συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι…εκεί τελείωσε η ελληνική διαιτησία.

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως συνέβη τότε, είναι μεγάλο το βάρος και δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Μαζεύτηκαν πολλά, ήταν το παιχνίδι του Βόλου από την προηγούμενη φορά, δεν μίλησα ποτέ μαζί του για την απόφαση, αλλά το λάθος ήταν που άλλαξε την απόφαση και η αδράνεια.

Ούτε εγώ σαν Ηλίας θα μπορούσα να τον βοηθήσω, είχε πέσει όλη η Ελλάδα πάνω μας, αλλά με βάση τη δική μου κρίση, υπήρχε το ψυχολογικό βάρος ότι είχε αδικήσει την ΑΕΚ στον Βόλο. Μέχρι εκείνη τη φάση δεν είχε κάνει άλλα λάθη», είπε ο Ηλίας Αλεξέας.