Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Νιόπλιας θεωρεί σίγουρο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2021-12-21 11:38:00

Ατακάρες Νιόπλια για Παναθηναϊκό - Τι αποκάλυψε για Γιοβάνοβιτς - "Το πήρε ο Ολυμπιακός"

Sportdog Team
Ατακάρες Νιόπλια για Παναθηναϊκό - Τι αποκάλυψε για Γιοβάνοβιτς - "Το πήρε ο Ολυμπιακός"

Πέρα από τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ, ο Νίκος Νιόπλιας σχολίασε και τους «αιώνιους». Ο 56χρονος τεχνικός έδειξε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βελτιώσει αισθητά τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Νιόπλιας θεωρεί σίγουρο πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και τυχερό τον Παναθηναϊκό που έχει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ερωτηθείς αν το πρωτάθλημα κρίθηκε, απάντησε: «Πιστεύω πως ναι. Ο Ολυμπιακός δεν είναι όπως τις άλλες χρονιές, είναι πολύ κυνικός. Δεν παίζει τόσο καλά, δεν παίζει πάντα με δεκάρι, όπως είχε τον Φορτούνη ή τον Τσόρι, αλλά είναι πιο σκληρός. Είναι πολύ δυνατός, δεν τρώει γκολ και έχει πολλή αυτοπεποίθηση».

Όσο για τον Παναθηναϊκό; «Είναι τυχερός ο Παναθηναϊκός που έχει τον Ιβάν προπονητή. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και ωραίος τύπος. Κάναμε παρέα και στην Κύπρο όταν ήμασταν μαζί. Βλέπω ότι η δουλειά του πιάνει τόπο. Θέλει πάντα χρόνο ένας προπονητής, σε κάποιες ομάδες με ένα κακό αποτέλεσμα υπάρχει πολλή γκρίνια και χαλά ο κόσμος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags