Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Συνάντηση με γνωστό ατζέντη για πώληση Αλεξανδρόπουλου - "Πακέτο" Μπουζούκης-Εσίτι στην Τουρκία!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-05 12:47:00

Συνάντηση με γνωστό ατζέντη για πώληση Αλεξανδρόπουλου - "Πακέτο" Μπουζούκης-Εσίτι στην Τουρκία!

Οι Μιχείες
Συνάντηση με γνωστό ατζέντη για πώληση Αλεξανδρόπουλου - "Πακέτο" Μπουζούκης-Εσίτι στην Τουρκία!

Η εντολή Αλαφούζου για Γενάρη/καλοκαίρι και το ψάξιμο στη Bundesliga! Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο sportdog.gr από τον Ευάγγελο Μίχο για τη συνάντηση που έλαβε χώρα στην Αθήνα σχετικά με το μέλλον του Έλληνα άσου. Τι ψάχνουν οι Πράσινοι και γιατί μπορεί να συνυπάρξουν στην επόμενη ομάδα τους Εσίτι και Μπουζούκης.
 

Οι Μιχειες επέστρεψαν το 2022 με τέσσερα πολύ δυνατά παρασκήνια και μία αποκάλυψη για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που θα προκαλέσει... κρότο!

 

ΠΙΡΙΤΣ: Μια που αποδεσμεύτηκε από τον Ατρόμητο, μια που βρήκε ομάδα και έκλεισε στην Τουρκία. Συγκεκριμενα, στην Γκεζτέπε, όπου θα αντικαταστήσει ένα ακόμη πρώην πορτιέρε του Ατρομήτου, τον Μπάλαζ Μέγερι. Ο Ούγγρος από το καλοκαίρι ψαχνόταν στην Ελλάδα για επιστροφή αφού δεν "κολλούσε" στην τουρκική ομάδα . Δεν βρήκε τότε, έμεινε για πέντε μήνες ακόμη και αποδεσμεύτηκε μόλις χθές. Με το που υπέγραψε ο Πίριτς δηλαδή στην Γκέζτεπε, για 1,5 χρόνο. Και με καλύτερα λεφτα ο Βόσνιος, από όσα καθάριζε στο Περιστερί. Βέβαια η προεργασία για να φύγει είχε ξεκινήσει αρκετά πριν από τα Χριστούγεννα, όταν ενημερώθηκε πως δεν θα ήταν πλέον βασικός στον Ατρόμητο και θα έπρεπε είτε να συμβιβαστεί με αυτό (δεν του αρέσει να κάθεται στον πάγκο) ή να ψάξει ομάδα και να την κάνει. Όπως και έγινε δηλαδή. 

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: τώρα  πλέον έχει μείνει με δυο πορτιέρε, τον 20χρονο Χρήστο Μανδά και τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Μόνο που ο πρώτος μπήκε στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλείσει/υπογράψει αλλού. Και λογικά - λόγω ποτένσιαλ, βιογραφικού. ηλικίας/προοπτικής -θα έχει τα... φλερτ του, τόσο απο ομάδες του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού. Με τον ατζέντη μάλιστα που έχει (Πολ Κουτσολιάκος). Όσον αφορά στην μίνι εκκαθάριση του ρόστερ του Ατρομήτου που πραγματοποιείται, ακούγεται πως άλλες δυο δυνατές καλοκαιρινές μεταγραφές (μετά τους Πίριτς/Πισάνο που λύθηκαν τα συμβόλαια τους) μπορεί να αποτελέσουν σύντομα παρελθόν. Ο ένας είναι ο Μπεντινέλι, για τον οποίο ακούγεται πως είναι πολύ πιθανό να πάει στον ΠΑΣ αφού στο Περιστέρι δεν βρίσκει χώρο και την σωστή θέση στην ενδεκάδα για να κάνει ο τι στον Απόλλωνα. Και ο άλλος στόπερ... έκπληξη. Λέτε ενας από τους Χατζηϊσαία ή Κυριάκο Παπαδόπουλο; Ίδωμεν...

 

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ/ΕΣΙΤΙ: η Γκέζτεπε έχει... παρελθόν με τους Σουπερλιγκάτους παίκτες. Δεν είναι μόνο πως πήρε τώρα τον Πίριτς και έδιωξε τον Μέγερι. Στο παρελθόν είχε τους Ναποελόνι, Αντερσον Εσίτι, Γκρίλο ενώ σε δυο χρόνους προσπάθησε να πάρει - χωρίς επιτυχία -τον Πέτρο Μάνταλο. Ακούγεται , λοιπόν, πως στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξανασυζητάει σοβαρά την επιστροφή (με νέο δανεισμό ως το καλοκαίρι) του Άντερσον Εσίτι απο τον ΠΑΟΚ ενώ θέλει και τον Μπουζούκη, εφόσον μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: η πληροφορία για τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού μας ήρθε από... γκαραντί χέρι. Υψηλόβαθμο στέλεχος της "πράσινης" ΠΑΕ, μέσα στον Δεκέμβριο, συναντήθηκε στην Αθήνα με γνωστό Έλληνα ατζέντη του εξωτερικού (σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης έχει το Γραφείο του) και του ζήτησε να δουλέψει είτε για τον Γενάρη, είτε για το καλοκαίρι την πώληση του Αλεξανδρόπουλου σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα! Προφανέστατα με την σύμφωνη γνώμη αν όχι και την εντολή του Γιάννη Αλαφούζου. Και όπως τονίστηκε στον ατζέντη δεν αποτελεί πρόβλημα πως ο Αλεξανδρόπουλος ανήκει σε άλλο μανατζερικό Γραφείο (του Πασχάλη Τουντούρη, "ομόσταβλος" του Τάσου Χατζηγιοβάνη δηλαδή).

 

Δηλαδή πως αυτή η ... λεπτομέρεια δεν μπορεί να επηρεάσει το ενδεχόμενο deal, εφόσον βρεθεί και έρθει η κατάλληλη πρόταση που θα παραπέμπει σε κάτι απο... περήφανη πώληση βεβαίως, βεβαίως. Άλλωστε στους κόλπους της Εθνικής Ελλάδας είχαν να λένε  πως ο Αλαφούζος είχε ενδιαφερθεί προσωπικά -μέσω Τάκη Φύσσα; - για να κληθεί στην "γαλανόλευκη" ο Αλεξανδρόπουλος, παρότι ο Φαν Σχιπ όπως φάνηκε δεν τον υπολόγιζε/εμπιστεύτηκε. Το να είσαι μέλος της Εθνικής σου ομάδας πάντα αποτελεί ένα επιπλέον credit όταν βγάζεις στην βιτρίνα έναν παίκτη και με συγκεκριμένη τιμή στο καρτελάκι. Βοηθάει κοινώς για να την... ανεβάσεις.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εντολή" Αλαφούζου για Μαουρίσιο - Διέρρευσε το πρώτο όνομα για χαφ - Εξελίξεις άμεσα με Κουρμπέλη! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags