Facebook Pixel Άρης: Ατάκες πρώην παίκτη του Άρη που θα τρελάνουν τον κόσμο - "Ο Ζάμπα είναι στο 80% των δυνατοτήτων του"
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-13 21:25:00

Ατάκες πρώην παίκτη του Άρη που θα τρελάνουν κόσμο: "Ο Ζάμπα είναι στο 80% των δυνατοτήτων του"

Sportdog Team
Ατάκες πρώην παίκτη του Άρη που θα τρελάνουν κόσμο: "Ο Ζάμπα είναι στο 80% των δυνατοτήτων του"

Δηλώσεις έκανε πολύ γνωστός παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων όπου αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ που έβγαλε... μάτια στην επιστροφή του στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης (11/1).

Ντάρσι Νέτο: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο μίλησε ο Βραζιλιάνος, πρώην παίκτης του Άρη και νυν μάνατζερ, όπου μίλησε για για την αγωνιστική κατάσταση που έχει ένας εκ των ποδοσφαιριστών του, o Λέο Ζαμπά, στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, τη δουλειά που πρέπει να κάνει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αλλά και τα μυαλά του που πρέπει να μείνουν... προσγειωμένα.

«Είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τον Ζαμπά, πρέπει να αλλάξει πολλά και έχει όλο τον χρόνο μπροστά του. Πρέπει να είναι εκεί, συγκεντρωμένος, να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα, ωστόσο είναι σημαντικό πως ξεκίνησε με γκολ. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι χθες, ο Λουτσέσκου θέλει να τον βοηθήσει και άμα θέλει να ακούει ο Ζαμπά καλώς, αλλιώς...»

Για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο Λέο Ζαμπά: «Κάποια στιγμή μου είπε ''Νέτο, μπορείς να με βοηθήσεις;'', τότε του είπα ότι πρέπει να γίνει πιο επαγγελματίας, να δουλεύει πιο πολύ το κορμί του, τη δύναμη του, την έκρηξη του, δεν είναι όπως στη Βραζιλία, για αυτό ήρθαν μαζί και οι εργοφυσιολόγοι του. Μετά από 3-4 παιχνίδια θα είναι στο καλύτερο επίπεδο του, σιγά σιγά πρέπει να μπει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, θέλει υπομονή γιατί τώρα είναι στο 80% των δυνατοτήτων του».

Για τη δουλειά του στη Βραζιλία και το αν θα μπορούσε να συνυπάρξει ο Φαμπιάνο με τον Ρονάλντο Γκιάρο στον Άρη: «Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια στη Βραζιλία, αν μου το ζητήσει ο Καρυπίδης να του στείλω εγώ κανέναν μικρό Βραζιλιάνο από εδώ. Ο Φαμπιάνο θα μπορούσε να παίξει με τον Γκιάρο μαζί, ο Γκιάρο ήταν πιο έμπειρος έχοντας παίξει τόσο στη Μπενφίκα όσο και στη Μπεσίκτας. Ο Φαμπιάνο είχε ξεκινήσει σαν δεξί μπακ, ήταν γρήγορος με κεφάλι και τώρα έχει γίνει πολύ καλός στόπερ και μπορεί να εξελιχθεί και άλλο».

Αναφορικά με το ποιος είναι καλύτερος, αυτός ή ο Μάτος: «Δεν μπορώ να απαντήσω ποιος είναι καλύτερος, εγώ ή ο Μάτος», είπε ο Ντάρσι Νέτο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags