Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Αδικία να είναι 3ος στον Άρη ο Σιαμπάνης - Αδικημένος ο Πασχαλάκης - Ό,τι καλύτερο ο Τσιφτσής"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-01-26 10:30:00

"Αδικία να είναι 3ος στον Άρη ο Σιαμπάνης - Αδικημένος ο Πασχαλάκης - Ό,τι καλύτερο ο Τσιφτσής"!

Sportdog Team
"Αδικία να είναι 3ος στον Άρη ο Σιαμπάνης - Αδικημένος ο Πασχαλάκης - Ό,τι καλύτερο ο Τσιφτσής"!

Τρομερές ατάκες για τους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ και του Άρη. Αποθέωση για τον νεαρό Τσιφτσή. Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

ΠΑΟΚ - Άρης: Ο πρώην τερματοφύλακας και νυν άμεσος συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς, Χρήστος Κελπέκης μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επαναφορά του Μάριου Σιαμπάνη κάτω από τα δοκάρια του Άρη, τους λόγους που τον έχουν εμποδίσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, τα στοιχεία του χαρακτήρα του που έχει κοινά με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γκολκίπερ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Μάριο Σιαμπάνη: «Είχα τον Μάριο από την Κ15 του ΠΑΟΚ μέχρι την πρώτη ομάδα. Είναι πολυτέλεια για τον Άρη να έχει τον Σιαμπάνη σαν τρίτο τουλάχιστον τερματοφύλακα τον Μάριο. Λόγω του χαρακτήρα του έχει αδικήσει τον εαυτό του και μόλις ωριμάσει πραγματικά θα βρει τον εαυτό του, δεν ωριμάζουμε όλοι στην ίδια ηλικία, όπως και ο Πασχαλάκης ωρίμασε αργά, τον μάθαμε στα 28 του. Είναι καθαρά θέμα μυαλού...»

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ανέφερε: «Για εμένα είναι αδικημένος ο Πασχαλάκης, ενδεχομένως και λόγω του χαρακτήρα του, δεν έχει πάρει τα πράγματα που του αναλογούν. Ένα μεγάλο μερίδιο του νταμπλ ανήκει στον Αλέξανδρο, ας κρατήσουμε το γεγονός πως αξίζει περισσότερα εύσημα από όσα έχει πάρει. Το κορμί του και η φυσική του κατάσταση δείχνει ότι έχει μπροστά του ακόμα τρία γεμάτα ακόμα χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Αξίζει που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ και αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα».

Ενώ σχολίασε την παρουσία του Τσιφτσή στον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Τσιφτσής είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην ηλικία του, ώριμος σε αντίθεση με τον Σιαμπάνη. Όταν βλέπω τον Τσιφτσή βλέπω έναν τερματοφύλακα που παίζει λες και είναι 35 ετών, έχει ένα λαμπρό μέλλον και κάνει πολύ δύσκολα λάθος και ανταποκρίνεται σε όλες τις δυσκολίες. Η άποψη και η αίσθηση μου είναι ότι θα πάει στο εξωτερικό, έχει τα στοιχεία που ψάχνει μία ομάδα στον τερματοφύλακα».

Ενώ σχολίασε την εικόνα του πρωταθλήματος: «Περίμενα τον ΠΑΟΚ πιο έτοιμο, δείχνει σημάδια ανάκαμψης, αλλά δεν είμαι ο κατάλληλος για να το πω, ίσως κατά την ταπεινή μου άποψη και με σεβασμό, θα πω ότι ίσως έγινε λάθος προγραμματισμός. Ο κύριος Μίχελ με τον Βλάνταν, έφτιαξαν μία ομάδα τριετίας, με της οποίας τον κορμό δούλεψε ο κύριος Λουτσέσκου προσθέτοντας τα δικά του στοιχεία. Θέλει να έχεις... κάκαλα για να πεις στους παίκτες, ΄΄σας ευχαριστούμε, αλλά θέλουμε κάτι περισσότερο όταν έχει κλείσει ο κύκλος της ομάδας΄΄».

Για το μέλλον του ίδιου και του Βλάνταν Ίβιτς: «Η βαλίτσα είναι ανοιχτή, τα ρούχα έτοιμα, δεν καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια γιατί χρειάζεται υπομονή και η επιλογή πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική. Ακόμα και η Γουότφορντ δεν ήταν λάθος επιλογή, ήταν μία πρόκληση που δεν μπορείς να αρνηθείς και δεν μετανιώνουμε για κάτι ενώ τώρα έχουμε πάλι σε προτεραιότητα το εξωτερικό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags