Facebook Pixel ΑΕΚ: "Αδούλευτη ομάδα η ΑΕΚ, γι' αυτό... έκραξε ο κόσμος τον Άμραμπατ - Φτάνει με τον... Σιμόες"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 14:57:00

"Αδούλευτη ομάδα η ΑΕΚ, γι' αυτό... έκραξε ο κόσμος τον Άμραμπατ - Φτάνει με τον... Σιμόες"!

Sportdog Team
"Αδούλευτη ομάδα η ΑΕΚ, γι' αυτό... έκραξε ο κόσμος τον Άμραμπατ - Φτάνει με τον... Σιμόες"!

Γιατί πρέπει οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ένωδης να παραδειγματιστούν από τον Αραούχο; Ο Κώστας Τσίλης αναφέρεται στην έλλειψη ενδιαφέροντος των παικτών της ΑΕΚ, εν συγκρίσει με τον Αραούχο. Τί πρέπει να κάνει η Ένωση το καλοκαίρι;

Ο Κώστας Τσίλης «ύμνησε» τον Αραούχο, λόγω του πάθους και του ενδιαφέροντος που «βγάζει» στο γήπεδο, στο σχόλιό του στον OverFM.

Συγκριτικά με τους άλλους παίκτες της ΑΕΚ, ο Αργεντίνος ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε να ανατρέψει τη κατάσταση. Γι’ αυτό και χθες γνώρισε την αποθέωση του κόσμου. Από την άλλη, είχαμε δύο παραδείγματα ποδοσφαιριστών που δεν είχαν το ίδιο πάθος: Ο Πέτρος Μάνταλος, που δεν ανατρέπει τον Μιτρίτσα στο γκολ που δέχεται η Ένωση. Ο Νορντίν Άμπραμπατ, ο οποίος χθες έκανε το χειρότερο του ματς με τη φανέλα της ΑΕΚ, με τις ατομικές του ανεπιτυχής προσπάθειες, εκνεύρισε το κόσμο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να υπάρξουν ηχηρές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο των δύο αυτών παικτών.

Αδούλευτη ομάδα η ΑΕΚ, δεν υπάρχει καμία αντίδραση..

Για ακόμα μια αναμέτρηση, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ στάθηκε στη κακή δουλειά που έχει γίνει αυτή τη σεζόν στα Σπάτα. Η ομάδα δεν έχει αυτοματισμούς, δεν έχει συγκεκριμένο πλάνο και στηρίζεται σε ατομικές εμπνεύσεις. Ακόμα και ο ερχομός του Κριχόβιακ, δεν βελτίωσε τη κατάσταση στη χθεσινή ήττα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το χειρότερο όμως απ’ όλα, είναι η μη αντίδραση της διοίκησης μετά τη νέα ήττα. Στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι, έχουν αποδεχτεί τη φετινή αποτυχία και περιμένουν να τελειώσει όσο το λιγότερο οδυνηρά αυτή η σεζόν.

Να σταματήσουν οι συναισθηματισμοί..

Το καλοκαίρι στην ΑΕΚ πρέπει να αλλάξουν πολλά, αν όχι όλα. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που είπε ο Κώστας Τσίλης: Πρέπει να σταματήσουν οι συναισθηματισμοί. Πιο τρανό παράδειγμα, είναι αυτό του Σιμόες. Ο Πορτογάλος χαφ έχει πολύ μειωμένη απόδοση. Στην ΑΕΚ πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του. Γενικότερα, θα πρέπει ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, είτε λέγεται Σάντος είτε κάπως αλλιώς, να κάνουν ένα ολικό «restart».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags