Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωση πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ σε ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - "Γυαλίζουν τα μάτια των παικτών"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-30 00:30:00

Αποθέωση πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - "Γυαλίζουν τα μάτια των παικτών"

Sportdog Team
Αποθέωση πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ για ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου - "Γυαλίζουν τα μάτια των παικτών"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ποδοσφαιριστής που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα με τον Δικέφαλο του Βορρά και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αντώνης Πετρόπουλος: Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα”, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού για την εθνική ομάδα, ενώ μίλησε και για τον ΠΑΟΚ, την πορεία του Δικεφάλου στην Ευρώπη, το επερχόμενο ντέρμπι της Λεωφόρου και τον Άρη.

Γενικά στην Ελλάδα είμαστε λίγο βιαστικοί. Η Εθνική θέλει χρόνο. Με την Ρουμανία διαχειριστήκαμε καλύτερα το παιχνίδι. Ασφαλώς και θέλουμε θετικά αποτελέσματα για να έχουμε καλή ψυχολογία. Όσο για το ματς με το Μαυροβούνιο, δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι. Όμως, τα παιδιά παίζουν σε πολύ υψηλά πρωταθλήματα. Έχουν παραστάσεις και θα μπορέσουν σταδιακά να τις δείξουν στο γήπεδο. Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι ο Λύρατζης έπαιξε στην εθνική. Διάβασα και για τον Μιχαηλίδη που θα υποβληθεί σε επέμβαση και θέλω να του ευχηθώ περαστικά και να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα. Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τα νέα παιδιά και είναι σημαντικό. Δείχνει κάποια ταλέντα που αξιοποιεί. Είναι σημαντικό οι μεγάλες ομάδες να έχουν Έλληνες παίκτες μέσα”.

- Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Ευρώπη, είμαστε το τρίτο γηραιότερο πρωτάθλημα, τι λες, ποια είναι η άποψή σου και τι πρέπει να αλλάξει;

Και τα χρόνια που έπαιζα πάντα υπήρχε αυτό το πρόβλημα, δηλαδή να παίζουν μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες. Οι μεγάλες ομάδες προτιμούν τους ξένους και τους πιο μεγάλους. Όμως στην Ελλάδα, υπάρχουν παίκτες με ταλέντο. Και πρέπει να αξιοποιηθούν. Υπάρχει πίεση στις μεγάλες ομάδες και για αυτό βλέπουμε σπάνια να κάθεται ένας προπονητής για μεγάλο διάστημα σε μία ομάδα. Κατά διαστήματα είδαμε και τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ τώρα και τον Ολυμπιακό να βάζουν νέα παιδιά. Όμως οι νέοι θέλουν στήριξη, πρέπει να τους εμπιστευόμαστε”.

Όσο για την απόφαση του Ιωνικού που διέκοψε άκομψα (επιεικής ο χαρακτηρισμός) την συνεργασία του με έναν ποδοσφαιριστή, τον Γιώργο Μάναλη που...τόλμησε να δει στο ρεπό του, τον αγώνα της Προοδευτικής με τον Εθνικό, ο Πετρόπουλος είπε:

“Εν έτη 2022, εάν όντως ισχύει, δεν έχω τι να πω. Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της πιστεύω. Το παιδί είναι καλός παίκτης και δεν είχε δώσει δικαίωμα. Θα δούμε πολλά πράγματα ακόμη. Όμως, πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Το ευχάριστο όσον αφορά την ευρωπαϊκή πορεία των ομάδων, είναι πως ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση, του ευχόμαστε όλοι να συνεχίσει και να πάει στα ημιτελικά. Εάν ο ΠΑΟΚ κρατήσει τον ρυθμό στην Γαλλία, τότε όλα γίνονται. Τα μάτια των παικτών του ΠΑΟΚ γυαλίζουν. Ευρώπη είναι, προχωρά ο ΠΑΟΚ, δείχνει πιο διψασμένος ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες του. Ευχόμαστε όλοι να προχωρήσει και για την Ελλάδα και για τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ”.

Όσο για το ντέρμπι της Λεωφόρου που ακολουθεί τόνισε τα εξής: “Ο Παναθηναικός θέλει να φύγει αλώβητος, έχει την δυνατότητα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει, όλα είναι ανοιχτό. Όσο για τον Άρη, όταν γίνεται μία αλλαγή προπονητή, πρέπει να συνεχίσει, είναι μέσα στους στόχους του, εύχομαι να τους πετύχει”, είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags