Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο ρεπορτάζ για το deal Ολυμπιακού με Cosmote - Αυτοί στόπερ κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-27 11:40:00

"Έσκασε" τώρα: Νέο ρεπορτάζ για το deal Ολυμπιακού με Cosmote - Αυτοί στόπερ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Νέο ρεπορτάζ για το deal Ολυμπιακού με Cosmote - Αυτοί στόπερ κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται, όμως δεν υπάρχει ακόμα κάποια συμφωνία για την αλλαγή τηλεοπτικής… έδρας για τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχει συμφωνία με Cosmote TV», αυτό τόνισε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχετικά με τις εξελίξεις σε τηλεοπτικό επίπεδο για τον Ολυμπιακό.

«Συνεχίζονται οι επαφές, αλλά δεν υπάρχει συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι», υπογράμμισε ο Νίκος Σταματέλος και πρόσθεσε: «Δεν έχουν πέσει οι υπογραφές. Θα είναι μία συμφωνία με πολλές εκπλήξεις…».

«Περιμένουμε το πρωινό τεστ, μεταξύ χαλαρώματος και προπόνησης, στο προπονητικό κέντρο. Έχει μία ενόχληση στο ισχίο ο Μανωλάς, ο οποίος φαινόταν ότι θα έπαιζε με τον Παπασταθόπουλο και δεν έχει χάσει μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ με αυτούς τους δύο στα στόπερ», ανέφερε για το αποψινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Δικέφαλο του Βορρά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το πιο πιθανό, τώρα που μιλάμε, εκτός θα είναι ο Μανωλάς και θα πάει με δίδυμο Παπασταθόπουλου-Σισέ. Από εκεί και πέρα, φαβορί για την επίθεση είναι ο Ελ Αραμπί και με τριάδα στα χαφ με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags