Facebook Pixel Super League: Σοβαρή ανατροπή που αλλάζει τα πάντα στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ - Πονοκέφαλος για Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-05 18:54:00

Σοβαρή ανατροπή που αλλάζει τα πάντα στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ - Πονοκέφαλος για Λουτσέσκου

Sportdog Team
Σοβαρή ανατροπή που αλλάζει τα πάντα στον αγώνα του ΠΑΣ με τον ΠΑΟΚ - Πονοκέφαλος για Λουτσέσκου

Νέα δεδομένα για τον αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά με τους Ηπειρώτες έβαλαν οι αποφάσεις από το δικαστικό όργανο της Super League κάτι που σίγουρα βάζει... πονοκέφαλο στον Ρουμάνο τεχνικό της ομάδας.

Super League: Πολλά ήταν τα παράπονα του ΠΑΣ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό με τις αποφάσεις του Καραντώνη, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης υπήρχε μεγάλη ένταση με πρωταγωνιστή τον Περέα και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσει, με τον ποδοσφαιριστή πάντως να καλείται σε απολογία που τελικά αθωώθηκε και θα είναι παρών στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

«Α/ PEREA MENTOZA (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 1/5/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 1/5/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Απαλλάσσει τον εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση», αναφέρει η ανακοίνωση της Super League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags