Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Ανατροπή με Κούτρη στον Ολυμπιακό - Το σχέδιο Μαρτίνς για Κίτσο και αριστερό μπακ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-14 00:05:00

Ανατροπή με Κούτρη στον Ολυμπιακό - Το σχέδιο Μαρτίνς για Κίτσο και αριστερό μπακ

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με Κούτρη στον Ολυμπιακό - Το σχέδιο Μαρτίνς για Κίτσο και αριστερό μπακ

Οι πρώτες πληροφορίες για τον ακραίο αμυντικό και τη δεύτερη ευκαιρία που σκέφτεται να του δώσει ο Πορτογάλος προπονητής.

Ολυμπιακός - Λεονάρντο Κούτρης: Κανονικά στην προετοιμασία των Ερυθρόλευκων θα βρίσκεται ο διεθνής Έλληνας άσος, καθώς είναι δεδομένο ότι ναι μεν ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει για εκείνον την άποψη ότι μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά θα του δώσει την ευκαιρία για να του αποδείξει ότι κάνει λάθος.

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει για λύση στα αριστερά της άμυνας, και ο Λενάρντο Κούτρης θα μπορούσε να παραμείνει υπό προϋποθέσεις. Τι εννοούμε: Αν φτάσουν τέλη καλοκαιριού και, όπως πέρσι, δεν έχει βρεθεί λύση για να δίνει ανάσες στον Ρέαμπτσιουκ, ας μην αποκλείσουμε να μείνει ο Κούτρης στην ομάδα για να συμπληρώνει μαζί με τον Κίτσου τη θέση.

Η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας μπακ δεν προέρχεται από ιδιαίτερα καλή σεζόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στο Λιμάνι δεν μπορεί να αποδώσει ξανά όπως παλιά, τώρα που έχει αφήσει εντελώς πίσω τον τραυματισμό του. Γιατί οι Πειραιώτες είναι η οικογένειά του και στου Ρέντη μπορεί να βγάλει, ξανά, φτερά στα πόδια.

Τέλος, όσον αφορά τo ενδιαφέρον από την Τουρκία που ακούγεται για τον Φορτούνη και τον Ονιεκούρου, μπορεί να υπάρχει αλλά δεν είναι επίσημο. Και στον βαθμό που δεν είναι επίσημο, από τον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να μην ασχοληθούν με εικασίες αλλά με πραγματικές προτάσεις, που θα αξιολογηθούν για να προχωρήσουν οι μεταγραφές...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags