Άρης: Παρά την ύπαρξη οικονομικής διαφοράς αλλά και των άλλων λύσεων που είδε ο Αρης, η «Μ» και το metrosport.gr τονίζουν εδώ και καιρό ότι το κεφάλαιο «Ματίγια» δεν έχει κλείσει οριστικά για τους «κίτρινους». 

Πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr αναφέρουν ότι χθες στο «Κλ. Βικελίδης» βρέθηκε ο ατζέντης του Χαβιέρ Ματίγια για μια τελευταία κουβέντα μεταξύ των δύο πλευρών και την προοπτική εύρεσης μιας συμφωνίας. 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο μεν Αρης να ανεβάσει την οικονομική προφορά του και ο δε Ισπανός να κατέβει ελαφρώς πιο χαμηλά αν και ήδη μείωσε τις απαιτήσεις του κατά περίπου 30%. 

Η αλήθεια είναι ότι παίκτη των χαρακτηριστικών του Ματίγια δεν διαθέτει ο Αρης. Ο Μπριάν Νταμπό είναι… σκυλί του πολέμου στην άμυνα αλλά δεν έχει την τεχνική κατάρτιση για να ανταποκριθεί στην οργάνωση του παιχνιδιού, ενώ η χθεσινή εικόνα του Πάπε Σέικ Ντιόπ ήταν προβληματική. 

Συν τοις άλλοις, ο Χερμάν Μπούργος έχει ζητήσει την παραμονή του Ισπανού μέσου, για την ακρίβεια είναι η μία από τις μόλις δύο θετικής εισηγήσεις που κατέθεσε από τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληξαν. Κατά τις ίδιες πηγές, η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών θα αφορά συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου.

Πηγή: metrosport.gr