Ντάρσι Νέτο: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη και μίλησε για την περίπτωση του Λέο Ζαμπά, του οποίου είναι ατζέντης, τον Ντάγκλας Αουγκούστο αλλά και την εικόνα των Κίτρινων φέτος.

Για τον Ζαμπά: «Ακόμη δεν μπορώ να πω τίποτα, έχει πρόταση ο Ζαμπά από τη Βραζιλία. Ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε πριν μερικά χρόνια 5 εκατ.ευρώ, μέσα στην εβδομάδα θα μάθουμε τι θα γίνει. Υπάρχει η πιθανότητα να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμη ένα χρόνο και να πάει δανεικός. Πρέπει να δουλεύει ο Ζαμπά, αν δεν το κάνει και τώρα. Το ταλέντο δεν είναι αρκετό, πρέπει να δουλεύεις, να έχεις ψυχή και να έχεις μυαλό».

Για τον Αουγκούστο: «Δεν ξέρω αν υπάρχει πρόταση, εγώ μιλάω μαζί του, είναι καλό παιδί, αλλά αν είναι καλό και για τους δύο, τότε να τον πουλήσει ο ΠΑΟΚ. Εγώ του είπα πως στα δύο παιχνίδια ήταν χάλια, δεν ήταν όπως πέρυσι που ήταν συγκεντρωμένος».

Για τον Αρη: «Εχουμε τον Ντουκουρέ που τρέχει, χρειάζεται έναν παίκτη να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή. Ο Ντιόπ ξέρει μπάλα, δεν είναι κακός παίκτης αλλά χρειάζεται χρόνο. Ο Καρυπίδης προσπαθεί να φέρει καλούς παίκτες. Από τους νέους παίκτες ο Καμάτσο είναι εξαιρετική μεταγραφή, ξέρει μπάλα. Μπορεί να παίξει ακόμη καλύτερα», είπε ο Ντάρσι Νέτο.