Facebook Pixel ΑΕΚ - Ομάρ Ελαμπντελαουί: "Γι’ αυτό θέλει Ελαμπντελαουί η ΑΕΚ - Βασικός με Αλμέιδα - Ένα επίπεδο κάτω από Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-29 20:42:00

"Γι’ αυτό θέλει Ελαμπντελαουί η ΑΕΚ - Βασικός με Αλμέιδα - Ένα επίπεδο κάτω από Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Γι’ αυτό θέλει Ελαμπντελαουί η ΑΕΚ - Βασικός με Αλμέιδα - Ένα επίπεδο κάτω από Ολυμπιακό"

Η πιθανή επιστροφή Ομάρ στην Ελλάδα και ο ρόλος που του ετοιμάζουν! Γιατί στην Ένωση παρακολουθούν τον πρώην άσο των Πειραιωτών, σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο μάτι και πώς θα ταιριάζει στα πλάνα του Αργεντινού προπονητή.
 

ΑΕΚ - Ομάρ Ελαμπντελαουί: Το όνομα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού βρέθηκε στο ρεπορτάζ της Ένωσης, ως μια λύση που μπορεί να έρθει στην ομάδα και να δώσει βοήθειες στη θέση του δεξιού μπακ, και το sportdog επικοινώνησε με τον Γιαννη Τσιακίρη, δημοσιογράφο-expert τού τουρκικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται.

Ο διεθνής Νορβηγός άσος της Γαλατασαράι είχε μια πολύ σημαντική περιπέτεια με το μάτι του, από την οποία όμως βγήκε νικητής και επέστρεψε σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 ενώ, μάλιστα, φέτος προβλέπεται να λάβει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ (για την ακρίβεια 1.450.000 ευρώ)...

"Επανήλθε από τον τραυματισμό - Ξανά βασικός - Χάλια πέρσι η Γαλατά"

"Είχε πολύ καλή παρουσία στη Γαλατασαράι, ήταν ο παίκτης που γνωρίζαμε όλοι από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Αλλά μετά είχε τον σοβαρό τραυματισμό στο μάτι και αυτό τον είχε πάει πίσω", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε:

"Επανήλθε, βέβαια, ήταν ξανά βασικός, πήρε κάποια παιχνίδια στα πόδια του από όταν επέστρεψε. Αλλά η περσινή Γαλατά ήταν έτσι κι αλλιώς χάλια. Δεν θα μπορούσε να ξεχωρίσει ο Ομάρ".

"Βασικός αλλά δεν θα κάνει τη διαφορά - Ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με Ολυμπιακό"

Πιστεύει ότι αν έρθει στην ΑΕΚ μπορεί να κάνει τη διαφορά;

"Επειδή γνωρίζει το πρωτάθλημα θα είναι βασικός, αλλά θεωρώ δεν θα κάνει τη διαφορά. Έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του όμως, κι αυτό είναι σημαντικό".

Πώς είναι σε σχέση με τον παίκτη που θυμόμαστε στον Ολυμπιακό;

"Θεωρώ ότι πια είναι ένα επίπεδο κάτω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παραμένει καλός ποδοσφαιριστής".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέχρι επτά μεταγραφές, ανατροπή με Μανωλά-Σωκράτη! "Φλερτ" Ντέλε Άλι με Ελλάδα, όχι Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags