Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για Κέιλορ Νάβας - Αυτό το... αγκάθι - Αποφασίζει ο ίδιος αν θα πιάσει Λιμάνι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-15 17:48:00

Αποκάλυψη για Κέιλορ Νάβας - Αυτό το... αγκάθι - Αποφασίζει ο ίδιος αν θα πιάσει Λιμάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη για Κέιλορ Νάβας - Αυτό το... αγκάθι - Αποφασίζει ο ίδιος αν θα πιάσει Λιμάνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν ακόμα μια πολύ ηχηρή μεταγραφή μετά από αυτή του Χάμες Ροντρίγκες φέρνοντας στην ομάδα και τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα της Παρί Σεντ Ζερμέν σαν δανεικό.

Ολυμπιακός: Μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση απόκτησης του Κέιλορ Νάβας από τους Ερυθρόλευκους όπως αποκάλυψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος τονίζοντας ότι μπορεί το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα να είναι πολύ υψηλό αλλά σε αυτή την περίπτωση οι Παριζιάνοι μπορούν να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος αυτού για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αναφέροντας ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα έκανε γνωστό ότι Ολυμπιακός δεν βιάζεται να ολοκληρώσει εντός της ημέρας τις μεταγραφές των Κασάμι και Ομάρ, μιας και είναι ελεύθεροι και υπάρχει προθεσμία μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αν και στην περίπτωση του Ελβετού οι υπογραφές αναμένονται άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags