Facebook Pixel Χάρης Τσιγγάρας: Μεγάλη στιγμή για Τσιγγάρα - Έτοιμος για ντεμπούτο με Τουλούζ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 17:07:00

Μεγάλη στιγμή για Τσιγγάρα - Έτοιμος για ντεμπούτο με Τουλούζ

Sportdog Team
Μεγάλη στιγμή για Τσιγγάρα - Έτοιμος για ντεμπούτο με Τουλούζ

Πίσω του έχει αφήσει ο Έλληνας μέσος τα προβλήματα τραυματισμών και όπως αναφέρουν από την Γαλλία είναι υποψήφιος για μια θέση στην βασική ενδεκάδα της Τουλούζ για τον αγώνα με την Μονπελιέ.

Χάρης Τσιγγάρας: Πολύ άτυχος ήταν ο Έλληνας μέσος μιας και από μόλις έφτασε στην Τουλούζ τραυματίστηκε, όμως όπως αναφέρουν τα Μέσα της Γαλλίας έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση απέναντι στην Μονπελιέ.

"Ο Τσιγγάρας, ο οποίος ήταν και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της Τουλούζ, έχει αναρρώσει πλήρως και είναι έτοιμος να παίξει για πρώτη φορά, αφού λόγω των τραυματισμών του δεν έχει καταφέρει να «γράψει» λεπτό στο γαλλικό πρωτάθλημα. 

Ο Τσιγγάρας -ανεπίσημα- έχει αγωνιστεί με την Τουλούζ σε ένα φιλικό με την Νιμ στις 23 Σεπτεμβρίου αλλά αντικαταστάθηκε στο 70ο λεπτό μετά από ενοχλήσεις στον αστράγαλο. Τελικά, ο τραυματισμός του αποδείχθηκε επιπόλαιος καθώς ο 22χρονος μέσος επέστρεψε στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με την Μονπελιέ", αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα  La Dépêche και πλέον ο Χάρης Τσιγγάρας μετράει ανάποδα για το ντεμπούτο του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags