Facebook Pixel Άρης: Πάει για σούπερ έκπληξη ο Πάρντιου με ΠΑΟ - Αυτόν θέλει να βάλει στην αρχική ενδεκάδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-20 22:28:00

Πάει για σούπερ έκπληξη ο Πάρντιου με ΠΑΟ - Αυτόν θέλει να βάλει στην αρχική ενδεκάδα

Sportdog Team
Πάει για σούπερ έκπληξη ο Πάρντιου με ΠΑΟ - Αυτόν θέλει να βάλει στην αρχική ενδεκάδα

Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Μαντσίνι, που υπέστη τράβηγμα στον μηριαίο οπίσθιο, αναγκάζει τον Άλαν Πάρντιου να κοιτάξει τις εναλλακτικές του καθώς η παρουσία του Αργεντινού στη μάχη της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Άρης: Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Μαντσίνι, που υπέστη τράβηγμα στον μηριαίο οπίσθιο, αναγκάζει τον Άλαν Πάρντιου να κοιτάξει τις εναλλακτικές του καθώς η παρουσία του Αργεντινού στη μάχη της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Ακόμη κι αν ο 25χρονος συμπεριληφθεί στην αποστολή, ο Άγγλος δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του – τουλάχιστον – στο αρχικό σχήμα. 

Συνεπώς, η συζήτηση που “ανοίγει” αφορά στον αντικαταστάτη του. Για πρώτη φορά, μετά τον πρώτο αγώνα με την Γκόμελ, ο Αρης θα παραταχθεί δίχως τον Μαντσίνι στην 11άδα και ασφαλώς παρουσιάζει ενδιαφέρον η επιθετική λειτουργία της ομάδας απόντος του πιο επιδραστικού παίκτη που παρουσιάζει σε επίπεδο δημιουργίας και εκτέλεσης. Σε οκτώ αγωνιστικές είναι πρώτος σε τελικές προσπάθειες με 21, έχει 55 πετυχημένες μεταβιβάσεις, έχει μία ασίστ και τρία γκολ. 

Το πόσο σημαντικός είναι ο Αργεντινός λοιπόν το καταδεικνύουν οι επιδόσεις του, μα πάνω απ’ όλα η συνολική παρουσία και προσφορά του και έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μια υπερπολύτιμη μονάδα για τους κιτρινόμαυρους και το ερώτημα που προκύπτει είναι το κατά πόσο η απουσία του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα επηρεάσει τη συνολική λειτουργία;

Στο ματς με τον Ιωνικό, ο Μάνου Γκαρθία αντικατέστησε τον 25χρονο και στα άκρα της επίθεσης μετατοπίσθηκε ο Λουίς Πάλμα, με τον Ισπανό να έχει τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Ο Ονδουριανός θα μπορούσε ν’ αποτελέσει για τον Πάρντιου μια επιλογή ενόψει Παναθηναϊκού, αλλά είναι φανερό ότι ο Πάλμα προορίζεται περισσότερο για την κορυφή παρά για τα άκρα. 

Με βάση τις διαθέσιμες επιλογές, ο Ματέο Γκαρσία φαίνεται να είναι η επικρατέστερη επιλογή για την κάλυψη του κενού στα δεξιά της επίθεσης, ενώ η θέση αριστερά θα “παιχθεί” μεταξύ Ιτούρμπε και Καμάτσο. 

Ο Αργεντινός πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Ιωνικό, αντί του Νταμπό στον άξονα της μεσαίας γραμμής, και είχε αξιοσημείωτη παρουσία. Ήταν ενεργός στο pressing, πήρε πρωτοβουλίες στην προώθηση του παιχνιδιού και γενικώς έβγαλε ενέργεια και εντάσεις στο χρόνο που χρησιμοποιήθηκε. 

Ενόψει Παναθηναϊκού μπορεί ν’ αποτελέσει μια επιλογή για το δεξί άκρο της επίθεσης συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι με την παρουσία του μπορεί να προσφέρει πολλές βοήθειες και στο κομμάτι της άμυνας καθώς είναι εξτρέμ με πολλές επιστροφές, που καλύπτει χώρους και σε ένα απαιτητικό παιχνίδι, όπως αυτό της Λεωφόρου, ο Αρης θα χρειαστεί τα μαρκαρίσματά του.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags