Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ο μεγιστάνας λυτρώνει τον Ολυμπιακό - Κάνει μεγάλο... δώρο σε Μίτσελ - Κάνουν λάθος με Ούι Τζο"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-26 21:57:00

"Ο μεγιστάνας λυτρώνει τον Ολυμπιακό - Κάνει μεγάλο... δώρο σε Μίτσελ - Κάνουν λάθος με Ούι Τζο"!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Ο μεγιστάνας λυτρώνει τον Ολυμπιακό - Κάνει μεγάλο... δώρο σε Μίτσελ - Κάνουν λάθος με Ούι Τζο"!

Το deal που θα φέρει χρήματα και θα ικανοποιήσει τον κόουτς! Ποιος θα... σώσει τους Πειραιώτες από ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο και γιατί τα τρία εκατομμύρια θεωρούνται μικρό ποσό; Οι πρώτες αλλαγές στο Λιμάνι ενόψει Ιανουαρίου και τι συμβαίνει με τους Χουάνγκ και Μπακαμπού.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Κένι Λαλά βρίσκεται φιγουράρει εδώ και καιρό στη… μαύρη λίστα του Μίτσελ, ως υποψήφιος για να αποχωρήσει από την ομάδα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Γιατί στο ρόστερ υπάρχουν οι Βρσάλικο, Άβιλα και Ανδρούτσος αλλά και ο Βρουσάι που έχει δοκιμαστεί δεξιά με πεντάδα στην άμυνα και η ομάδα είναι υπερκαλυμμενη στη θέση τού δεξιού οπισθοφύλακα.

Ακόμα κι έτσι να μην ήταν, όμως, δεν υπάρχει καθόλου καλή άποψη για τον Λαλά στο Λιμάνι, καθώς πλην ελαχίστων αγώνων δεν έχει καταφέρει να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον όταν είχαν δοθεί λεφτά για να αποκτηθεί από τη Γαλλία.

Το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό, καθώς και το συμβόλαιό του είναι υψηλό (900.000 ευρώ τον χρόνο) για να βρίσκεται στην εξέδρα. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα γίνει κίνηση για πωληθεί στη Γαλλία (με αναφορά, μάλιστα στη Νις), με την τιμή του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο να είναι σταθερά στα 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Μπορεί όμως να βρεθεί ομάδα για να δώσει τέτοιο ποσό, με βάση την παρουσία του τα χρόνια που βρίσκεται στον Ολυμπιακό; Σε αυτό μας βοήθησε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Σινάκος, που παρακολουθεί το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να δούμε πόσο εύκολο είναι να... ξεφορτωθεί τον Λαλά η ομάδα του Πειραιά.

"Δύο δεξιούς μπακ η Νις - Δεν ακούγεται στη Γαλλία ο Λαλά - Αλλάζει προπονητή"

"Δεν ακούγεται το όνομά του στη Γαλλία, στο ρεπορτάζ καμίας ομάδας, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι έχει κακό όνομα. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή στη Νις, αλλά η γαλλική ομάδα έχει δύο δεξιούς μπακ που καλύπτουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αν και ο ένας από τους δύο κάποιον τραυματισμό είχε. Αλλά έχει άλλα θέματα τώρα η Νις, ίσως αλλάξει προπονητή. Δεν ξέρω αν ενδιαφέρονται για δεξιό μπακ, στον βαθμό που δεν είναι αυτό το πρόβλημα της ομάδας", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Άρα δεν ψάχνει για μπακ η Νις;

"'Εχει δύο μπακ δεξιά, διεθνείς και οι δύο και παίζουν και οι δύο, Μάλιστα καλύπτουν και διαφορετικές ανάγκες, δεν είναι ότι της λείπει επιθετικός ή αμυντικός μπακ. Από αυτή την άποψη, δεν ξέρω αν όντως υπάρχει προοπτική για τον Λαλά".

"Δίνει εύκολα 3 εκατ. ευρώ η Νις - Μπλόκαρε ο Ουί Τζο στον Ολυμπιακό - Αυτός κάνει γκέλες"

Η τιμή του κυμαίνεται, στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο, στα 3 εκατ. Μπορεί να δώσει τέτοιο ποσό η Νις;

"Μπορεί να δώσει όσα θέλει, έχει έναν Άγγλο μεγιστάνα για ιδιοκτήτη, τον σερ Τζιμ Ράτκλιφ, που ήθελε να αποκτήσει και την Τσέλσι. Είναι βαθύπλουτος, δυναστεία. Οπότε 3 εκατ. ευρώ δεν τον απασχολούν, αν πει η διοίκηση ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να έρθει. Βέβαια, προσοχή: Είναι φειδωλοί με τα χρήματα, δεν τα σκορπούν. Απλώς έχουν την άνεση να διαθέσουν όσα θέλουν".

Τέλος, θέλω να μου πεις για τους παίκτες που ήρθαν από τη γαλλία φέτος το καλοκαίρι στους μεγάλους της Ελλάδας.

"Ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι δεν δείχνει εμπιστοσύνη στον Ουί Τζο και αυτό είναι λάθος. Ίσως έχει μπλοκάρει ο παίκτης, θα είναι λάθος αν τον αφήσουν να φύγει. Ο Μπακαμπού στη Γαλλία έκανε τις φάσεις εύκολα γκολ, στην Ελλάδα σκοράρει αλλά με μετά από κάμποσες προσπάθειες. Ο Ελίασον έπαιζε καλή μπαλίτσα και στη Γαλλία, ήταν ένας από τους δύο καλύτερους παίκτες στην πρώην ομάδα, έχει σέντρα, γκολ και καλές εκτελέσεις σε στημένα. Συνεχίζει με φόρα και στην ΑΕΚ. Ο Μουκουντί, όπως είχαμε πει και όταν είχε έρθει στην ΑΕΚ, είναι στόπερ που κάνει πολλές γκέλες".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags