Facebook Pixel Μαρινάκης για Αλμέιδα: «Είναι τρομερός! Η ΑΕΚ “πνίγει” κάθε αντίπαλο στην Αγιά Σοφιά»
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-04 10:56:00

Μαρινάκης για Αλμέιδα: «Είναι τρομερός! Η ΑΕΚ “πνίγει” κάθε αντίπαλο στην Αγιά Σοφιά»

Sportdog Team
Μαρινάκης για Αλμέιδα: «Είναι τρομερός! Η ΑΕΚ “πνίγει” κάθε αντίπαλο στην Αγιά Σοφιά»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από έναν έμπειρο ποδοσφαιράνθρωπο. «Έχει δρόμο ακόμα», λέει για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πέτρος Μαρινάκης ήταν από τους παίκτες που δεν δίσταζαν να αναλάβουν ηγετικές πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο και το έκανε στον καλύτερο ΟΦΗ όλων των εποχών, τον ΟΦΗ του Γκέραρντ. Έτσι έφτασε να αγωνίζεται τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στην Ισπανία με τη Σεβίλλη.

Ο Πετράν σαν προπονητής πλέον μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για το όνειρο που έχει να δουλέψει στην κρητική ομάδα από ένα άλλο πόστο και να της προσφέρει-όπως λέει-πολλά, αναφέρθηκε στον φετινό ΟΦΗ, έκανε την κριτική του καθώς επίσης μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα της Super League και δύο πρώην συμπαίκτες του στην Ανδαλουσία, τον νυν τεχνικό της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα και τον πρώην Μανόλο Χιμένεθ...

Για τον φετινό ΟΦΗ: "Σίγουρα κάποιοι έχουν ευθύνες για την άσχημη πορεία που κάνει μέχρι τώρα ο ΟΦΗ! Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει ιστορία, έχει και πάλι σοβαρή διοίκηση που βγάζει υγεία και πρέπει να είναι μέσα στην εξάδα, κοντά με τους μεγάλους! Δεν είναι για τα χαμηλά! Δεν ήμουν στην ομάδα για να ξέρω τι έγινε στον σχεδιασμό και στη συνεργασία ανάμεσα στους διευθυντές και τον προπονητή. Ούτε μπορώ να κάνω και εκτιμήσεις γιατί βλέπω πράγματα που με προβληματίζουν! Και κυρίως τους πολλούς τραυμαυτισμούς, τον μεγάλο χρόνο αποκατάστασης και πως επιστρέφουν παίκτες μετά από τραυματισμούς όπως π.χ. ο Τσιλιανίδης..."

Για μια δική του επιστροφή: "Θα το έκανα με κλειστά μάτια! Ο ΟΦΗ έχει μια τόσο σοβαρή διοίκηση που ποιος δεν θα ήθελε να συνεργαστεί! Και πιστεύω πως θα μπορούσα να προσφέρω πολλά! Γενικότερα θέλω να είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο..."

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Έχει δρόμο ακόμα! Ο Παναθηναϊκός πίστεψε στον Γιοβάνοβιτς και δικαιώθηκε γιατί τον στήριξε στα άσχημα αποτελέσματα. Η ΑΕΚ πρέπει να στηρίξει τον Αλμέιδα γιατί μπορεί να της δώσει το πρωτάθλημα! Αλλά και αν δεν της το δώσει φέτος θα έχει βάλει τις βάσεις για επιτυχίες στα επόμενα χρόνια! Αλλά το πρωτάθλημα έχει δρόμο και περιμένω και καλύτερο Ολυμπιακό..."

Για το ντέρμπι στη Λεωφόρο: "Είναι ντέρμπι σε όποια κατάσταση και αν είναι οι δυο ομάδες και ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα..."

Για τον γιο του Αντώνη: Είναι στον Πανιώνιο και μπορεί να κάνει νέα αρχή...

"Σπουδαίος σε όλα ο φίλος μου ο Αλμέιδα"

Για τον παλιό του συμπαίκτη Ματίας Αλμέιδα: "Καταρχάς είναι τρομερός σαν άνθρωπος! Σαν παίκτης δεν ήθελε να χάνει ούτε τη μπάλα! Ήταν γεννημένος νικητής! Και φτιάχνει μια ΑΕΚ που ειδικά στην Αγια Σοφιά πνίγει τον αντίπαλο! Είναι σπουδαία η έδρα της ΑΕΚ και μακάρι να γίνουν και άλλα τέτοια γήπεδα! Εγώ ήμουν στο ίδιο δωμάτιο στη Σεβίλλη με τον Αλμέιδα και χάρηκα γιατί βρεθήκαμε στην Αθήνα και είδα προπόνησή του στα Σπάτα. Είναι σπουδαίος σε όλα ο φίλος μου ο Ματίας..."

Για τον παλιό του συμπαίκτη Μανόλο Χιμένεθ: "Πολλοί δεν ξέρουν ότι ήταν κι αυτός συμπαίκτης μου στη Σεβίλλη! Χάρηκα που πήρε πρωτάθλημα και κύπελλο με την ΑΕΚ. Είχε μια νοοτροπία που με βοήθησε! Όταν έχανε η Σεβίλλη με πλησίαζε και μου έλεγε να κοιτάω μπροστά και πως όταν τελειώνει ένα ματς δεν γυρίζει πίσω! Κι έτσι έκανα..."

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags