Facebook Pixel ΑΕΚ: Το δίλημμα του Αλμέιδα για τον αντί-Σιμάνσκι! Αυτή θα είναι η λύση στο Καραϊσκάκη;
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-12 19:26:00

Το δίλημμα του Αλμέιδα για τον αντί-Σιμάνσκι! Αυτή θα είναι η λύση στο Καραϊσκάκη;

Sportdog Team
Το δίλημμα του Αλμέιδα για τον αντί-Σιμάνσκι! Αυτή θα είναι η λύση στο Καραϊσκάκη;

Ποιό είναι το πρόσωπο που αναλάβει το ρόλο του Πολωνού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί και τον προπονητή της Ένωσης.

Παραμονή του αγώνα με τον ΟΦΗ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό, ότι ο Νταμιάν Σιμάνσκι δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Ο Πολωνός μέσος αποκλείστηκε από την αποστολή, ωστόσο απείχε τόσο από την προπόνηση της Πέμπτης όσο και της Παρασκευής, μία εξέλιξη που έδειξε, ότι μόνο με θαύμα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο Καραϊσκάκη. Είχαμε δει άλλωστε και τον Μουκουντί να περνά μία παρόμοια ίωση και να βγαίνει νοκ άουτ για το ματς της Ένωσης στην Τρίπολη.

Για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής, οι λύσεις που έχει στα χέρια του ο Αργεντινός τεχνικός είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς χρησιμοποιήθηκε ο Γιόνσον. Ο Δανός δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά το θέμα που αντιμετώπισε στον δεξιό προσαγωγό, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Έτσι δεν αποκλείεται ο «πελλάδο» να προσανατολιστεί στη λύση που ακούει στο όνομα του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο 24χρονος άσος ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια με το θέμα στον αστράγαλο. Τα προβλήματα που στάθηκαν εμπόδιο στην πορεία του δεν έκαμψαν το φρόνημά του.

 
Και αυτό φαίνεται κάθε φορά που αγωνίστηκε φέτος. Ο άσος της ΑΕΚ μετρά 5 ματς στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο. Πήρε 7 λεπτά με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, 8 με τον Ιωνικό, στο πρώτο ματς στην «Αγιά Σοφιά» και από 1 σε Λιβαδειά και κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στον αγώνα με τον ΟΦΗ όμως ο Αλμέιδα του έδωσε 24 λεπτά συμμετοχής, κάτι που δείχνει πολλά.

Δεδομένου του προβλήματος λοιπόν που προέκυψε με Σιμάνσκι δηλαδή, δεν αποκλείεται να τον δούμε να ξεκινά βασικός στο ματς με τον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags