Facebook Pixel Σωτήρης Γεωργούντζος: Αποκαλυπτικός Γεωργούντζος - Ατάκες για Αναστόπουλο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-11-15 15:37:00

Αποκαλυπτικός Γεωργούντζος - Ατάκες για Αναστόπουλο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός Γεωργούντζος - Ατάκες για Αναστόπουλο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο γνωστός δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στους αγώνες της Καλαμάτας με τον Δικέφαλο του Βορρά για το Κύπελλο, αλλά και το τι του είπε ο γνωστός προπονητής για τις αναμετρήσεις.

Σωτήρης Γεωργούντζος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε o γνωστός δημοσιογράφος και μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας που θα φέρει αντιμέτωπους την Καλαμάτα και τον ΠΑΟΚ.

«Στη Θεσσαλονίκη έμαθα τη δουλειά του δημοσιογράφου, σπούδασα σε αυτή την πόλη. Χάρηκα πολύ που κληρώθηκε η Καλαμάτα με τον ΠΑΟΚ, το περίμενα και ήθελα να βγει από την κληρωτίδα. Θα περάσει δύσκολα η Καλαμάτα, απλά θέλω η ομάδα να βάλει ένα γκολ. Να περιγράψω ένα γκολ μέσα στην Τούμπα. Η ομάδα χρειαζόταν και για εμπορικούς λόγους μια μεγάλη ομάδα στην κλήρωση. 

Θα το παλέψει η Καλαμάτα, έχει τον Αναστόπουλο στον πάγκο και μου είπε πως δεν έχουμε πολλές ελπίδες, αλλά θα το παλέψουμε και εγώ δεν πάω πουθενά να χάσω. Ετσι μου είπε ο προπονητής της ομάδας. Θα το παλέψει η Καλαμάτα και θα γίνουν αγώνες-γιορτή. Ο κόσμος στη Βόρεια Ελλάδα αγαπάει την Καλαμάτα, έχει παίξει ο Μαυρέας στον ΠΑΟΚ. Στην Καλαμάτα υπάρχει και σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ. Εχω να έρθω 8-10 χρόνια στην Τούμπα. Ο Μπόρχες είναι ντελικάτος ποδοσφαιριστής, θα βγάλει πολλά λεφτά η Καλαμάτα από αυτόν», είπε ο Σωτήρης Γεωργούντζος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags