Facebook Pixel Σάκης Τσιώλης: Έσκασε τώρα! Έτοιμος να αναλάβει πολύ ιστορική ομάδα ο Σάκης Τσιώλης
Ποδόσφαιρο
| 2022-12-13 20:44:00

Έτοιμος να αναλάβει πολύ ιστορική ομάδα ο Σάκης Τσιώλης

Sportdog Team
Έτοιμος να αναλάβει πολύ ιστορική ομάδα ο Σάκης Τσιώλης

Πρώτο φαβορί για να βρεθεί στον πάγκο συλλόγου με τεράστια ιστορία είναι ο Έλληνας τεχνικός και πλέον οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Ηρακλής: Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή φαίνεται πως είναι ο Σάκης Τσιώλης! Οι «κυανόλευκοι» ξεκινούν άμεσα δια ζώσης συζητήσεις με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό και όλα δείχνουν πως η συμφωνία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, με τα τυπικά και διαδικαστικά να ακολουθούν.

Ο Τσιώλης φέρεται να απέκτησε το προβάδισμα τις τελευταίες ώρες για τον πάγκο του «Γηραιού», καθώς η περίπτωσή του συγκέντρωσε πολλούς υποστηρικτές εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, έναντι άλλων λύσεων, καθώς έτσι κι αλλιώς στην αγορά υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι Ελληνες προπονητές.

Εάν οριστικοποιηθεί το ντιλ, ο Τσιώλης θα ντεμπουτάρει κόντρα στην παλιά και μεγάλη του αγάπη, την Λάρισα. Φυσικά η Θεσσαλονίκη συν τοις άλλοις δεν είναι άγνωστο μέρος για τον έμπειρο κόουτς, μιας και εργάστηκε στο παρελθόν στον Αρη. Στην πολύχρονη πορεία και καριέρα του εξάλλου, δούλεψε με επιτυχία σε αρκετές και συνάμα σημαντικές ομάδες, κυρίως της Α’ Εθνικής.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags