Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση με βελτιωμένους όρους προς την Κρουζ Αζούλ για την απόκτηση του Ουριέλ Αντούνα έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN Μεξικού.

Οι Πράσινοι κατέθεσαν πρώτη προσφορά για δανεισμό του 25χρονου εξτρέμ και υποχρεωτική αγορά για 4 εκατ. δολάρια (3,75 εκατ. ευρώ) το καλοκαίρι παραχωρώντας ποσοστό μεταπώλησης 20% στους Μεξικανούς, όμως δεν έγινε δεκτή. 

Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός επέστρεψε προσφέροντας με την ίδια φόρμουλα 5 εκατ. δολάρια (4,7 εκατ. ευρώ) και παραχώρηση 25% μεταπώλησης στην Κρουζ Αζούλ, που όμως ούτε αυτή έγινε αποδεκτή από την μεξικάνικη ομάδα, η οποία πάντως φέρεται να βρίσκεται πιο κοντά στα "θέλω" της.

Σύμφωνα με το ESPN, πάντως, οι Μεξικάνοι δεν "καίγονται" να πουλήσουν τώρα τον παίκτη και αν δεν βρουν τους όρους που θα τους καλύψουν πλήρως, η παραχώρησή του θα μετατεθεί για το καλοκαίρι. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αντούνα έχει αποδεχτεί τους όρους που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός και μολονότι είναι ευχαριστημένος στην Κρουζ Αζούλ, θέλει να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην Ευρώπη μετά το πέρασμά του από Μάντσεστερ Σίτι (χωρίς να αγωνιστεί) και Χρόνινχεν.