Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Χαμός με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Λύθηκε το συμβόλαιό του μετά από καυγά με τον προπονητή
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-03 23:08:00

Χαμός με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Λύθηκε το συμβόλαιό του μετά από καυγά με τον προπονητή

Sportdog Team
Χαμός με πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ - Λύθηκε το συμβόλαιό του μετά από καυγά με τον προπονητή

Χάος στην Μπόκα Τζούνιορς όπου και αγωνιζόταν πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά με τον τελευταίο να τσακώνεται με τον προπονητή με αποτέλεσμα η ομάδα από την Αργεντινή να του λύνει το συμβόλαιο.

ΠΑΟΚ: Ο Κάρλος Ζαμπράνο δεν φημίζεται ότι ειναι ενα από τα καλά παιδιά στο ποδόσφαιρο, με έντονο ταμπεραμέντο και δύσκολα κρατάει κλειστό το στόμα του. Ο Περουβιανός αμυντικός λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του τίτλου με την Μπόκα Τζούνιορς αποτελεί παρελθόν, μετά από καυγά με τον Ούγκο Ιμπάρα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας!

Ο λόγος; Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ – όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή – είχε τσακωμό με τον προπονητή της ομάδας επειδή έδωσε παραπάνω μέρες άδειες σε κάποιους συμπαίκτες του και λίγες ώρες μετά η διοίκηση ανακοίνωση την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών! Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν επίσης ότι ο λόγος για τη λύση του συμβολαίου, εκτός από τα όσα ειπώθηκαν στον καυγά με τον Ιμπάρα, ο Ζαμπράνο δεν ανέβηκε στο λεωφορείο της ομάδας και έφυγε μόνος του από το προπονητικό της ομάδας με το αυτοκίνητο του.

«Ήταν μια εντελώς περίεργη απόφαση που με εξέπληξε. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Λύσαμε το συμβόλαιο και τις διαφορές μας μέσα σε καλό κλίμα. Ήμουν πάντα ξεκάθαρος και ειλικρινής. Δεν είμαι πλέον παίκτης της Μπόκα, αλλά το θετικό είναι το γεγονός ότι φεύγω ως πρωταθλητής», είπε ο Ζαμπράνο μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, κάνοντας τον… ανήξερο.

Ο Κάρλος Ζαμπράνο όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο Περού μετά από πολλά χρόνια, αφού – όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του – βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αλιάνσα Λίμα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στον Ολυμπιακό - Φήμες για αποχώρηση... από το πουθενά - "Περνά ιατρικά και υπογράφει"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags