Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Βετεράνος του ΠΑΟ βάζει... φωτιές - "Φαβορί ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο - Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Τάισον"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-18 20:28:00

Βετεράνος του ΠΑΟ βάζει... φωτιές - "Φαβορί ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο - Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Τάισον"

Sportdog Team
Βετεράνος του ΠΑΟ βάζει... φωτιές - "Φαβορί ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο - Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Τάισον"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τόσο στους Πράσινους, όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά και αναφέρθηκε στα ντέρμπι των δύο ομάδων για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Χρήστος Δημόπουλος: Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με τον ίδιο να κάνει ειδική μνεία στην παρουσία του Τάισον στην αποστολή του Δικεφάλου, αλλά και τις διαφορές μεταξύ των δύο αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Αρχικά για τον Τάισον, ανέφερε: «Μπορεί να μην κάνει τη διαφορά από την αρχή αλλά όταν έχει ποιότητα μπορεί να βγάλει δύο μπαλιές. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια αγωνιστική ποιότητα».

Για την αναμέτρηση του Κυπέλλου: «Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για το Πρωτάθλημα και εκτιμώ ότι θα δώσει μεγαλύτερο βάρος στον αγώνα πρωταθλήματος και για αυτό πιστεύω ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολος στο γκολ, απέναντι στον ΟΦΗ έπρεπε να βάλει τέσσερις επιθετικούς και να παίξει φουλ επίθεση», είπε ο Χρήστος Δημόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags