Η απόκτηση του Τάισον και η ταχύτατη προσαρμογή του έχει ανοίξει ακόμη περισσότερο την συζήτηση για μεταγραφές, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλη ενίσχυση μπορούν να προσφέρουν ποιοτικές προσθήκες. Και αυτές ακριβώς θέλει ο ΠΑΟΚ να κάνει με τις περιπτώσεις των Κάιλ Λάριν και Τόμας Κεντζιόρα.

Τόσο για τον Καναδό επιθετικό, όσο και για τον Πολωνό αμυντικό, υπάρχουν δεδομένα που επιτρέπουν αισιοδοξία: Καταρχάς, Μπριζ και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα είναι θετικές να δώσουν τους παίκτες δανεικούς. Μάλιστα, η βελγική ομάδα ήδη φέρεται να έχει εντοπίσει στόχους στην επίθεση για να αντικαταστήσει τον 27χρονο επιθετικό, ενώ για τον ουκρανικό σύλλογο θα είναι ανακουφιστικό να απαλλαγεί από ένα συμβόλαιο 850.000 ευρώ ετησίως.

Και οι δύο παίκτες έχουν δείξει ότι έχουν φιλοδοξίες στην καριέρα τους, έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα ο μεν Λαρίν με την Μπεσίκτας, ο δε Κεντζιόρα με την Λεχ Πόζναν και την Ντιναμό Κιέβου, ενώ είναι και διεθνείς. Άρα τους ενδιαφέρει η προοπτική να παίξουν σε έναν ανταγωνιστικό σύλλογο όπως ο Δικέφαλος του Βορρά.

 

Οι διαπραγματεύσεις και στις δύο περιπτώσεις εστιάζεται στο να ρίξει ο ΠΑΟΚ τις απαιτήσεις των δύο παικτών, ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται δεν θα υπάρχει εξέλιξη άμεσα. Μίνιμουμ θα πρέπει να περιμένουμε να περάσει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ειδικά για την μεταγραφή του μπακ, αυτό είναι κομβικό, γιατί ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για την υλοποίησή της.

Για τον Λάριν υπάρχει απόσταση, αλλά στην Τούμπα αισιοδοξούν ότι όσο πάμε προς το τέλος των μεταγραφών θα ρίξει τις απαιτήσεις του.

Προς το παρόν, όλο το βάρος πέφτει στο ματς που μπορεί να αλλάξει τον ρου του πρωταθλήματος στην Λεωφόρο.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε αποστολή ο Λουτσέσκου - Με έξι απουσίες ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας