Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Παλαίμαχος αρχηγός του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα για Κωνσταντέλια - "Πας στο γήπεδο μόνο για αυτόν"
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 18:16:00

Παλαίμαχος αρχηγός του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα για Κωνσταντέλια - "Πας στο γήπεδο μόνο για αυτόν"

Sportdog Team
Παλαίμαχος αρχηγός του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα για Κωνσταντέλια - "Πας στο γήπεδο μόνο για αυτόν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον νεαρό άσο της ομάδας και όσα είδε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Τουρσουνίδης: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ μάλιστα έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Γκουστάβο Πογιέτ ενόψει των κλήσεων για την εθνική ομάδα.

«Το έχω ξαναπεί, αυτό το παιδί έχει γεννηθεί με αυτό το ταλέντο, να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο σε υψηλό ποδόσφαιρο, είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν έχει βγει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να κάνει με το χθεσινό ματς, αλλά με την γενικότερη πορεία του. Θα είναι τα επόμενα χρόνια το πρώτο όνομα.

Πρέπει να είναι γερός και δυνατός και νομίζω ότι είναι σε αυτή την ηλικία που χαίρεσαι να τον βλέπεις. Είναι σημαντικό για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ένα τέτοιο παιδί να κοσμεί την ομάδα μας και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ίσως είναι μεγάλες κουβέντες αυτά που λέω, αλλά δεν σου κρύβω ότι είναι παίκτης που πας μόνο γι' αυτόν στο γήπεδο και ακόμη δεν έχει δείξει τίποτα. Αν αποκτήσει και εμπειρία θα έχει πιο ηγετική παρουσία και θα δούμε ακόμη περισσότερα.»

Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική ομάδα: «Δεν έχει να περιμένει τίποτα, πρέπει ο Πογιέτ να τον καλέσει και να τον βάλει να παίξει. Νομίζω ότι θα είναι και βαρόμετρο και θα ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε ματς», είπε ο Γιώργος Τουρσουνίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο: Έπεσαν μπουνιές έξω από τη δίκη του Άλκη ανάμεσα σε Αρειανούς και ΠΑΟΚτσήδες! (pics-vids)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags