Facebook Pixel Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Τεράστια γκαντεμιά για Εμμανουηλίδη - Τραυματισμός ΣΟΚ - Χάνει όλη την χρονιά (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 19:19:00

Τεράστια γκαντεμιά για Εμμανουηλίδη - Τραυματισμός ΣΟΚ - Χάνει όλη την χρονιά (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστια γκαντεμιά για Εμμανουηλίδη - Τραυματισμός ΣΟΚ - Χάνει όλη την χρονιά (ΦΩΤΟ)

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μιας και την στιγμή που έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στην Δανία με την φανέλα της Βέιλε τραυματίστηκε σοβαρά και δεν θα αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μιας και στην προπόνηση της Βέιλε, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας που γίνεται στην Τουρκία, υπέστη ρήξη χιαστών και τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί, εξέλιξη που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για 6 εως 7 μήνες.

"Δυστυχώς εδώ και 4-5 μέρες έχει επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για τον τραυματισμό μου στην προπόνηση κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (ρήξη χιαστού). Ο συγκεκριμένος τραυματισμός θα με κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το μόνο που έχω να πω είναι πως στη ζωή μου έχω δώσει πολύ μεγαλύτερες μάχες απ' ότι η συγκεκριμένη και θα επιστρέψω ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός έχοντας κοντά μου ανθρώπους που με αγαπάνε και με στηρίζουν και τη πίστη μου στο Θεό", έγραψε στο μήνυμά του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει η πιάτσα" για τον Χριστοδουλόπουλο - Φήμες για... βόμβα σε μεγάλη ομάδα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vejle Boldklub (@vejleboldklub_official)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags