Facebook Pixel Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Μήνυμα δύναμης από Εμμανουηλίδη μετά την επέμβαση - "Θα επιστρέψω καλύτερος" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-08 03:00:00

Μήνυμα δύναμης από Εμμανουηλίδη μετά την επέμβαση - "Θα επιστρέψω καλύτερος" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μήνυμα δύναμης από Εμμανουηλίδη μετά την επέμβαση - "Θα επιστρέψω καλύτερος" (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε την Τρίτη (7/2) στην Ιταλία σε επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα  που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό στο δεξί του γόνατο και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Τεράστια ατυχία για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή που κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Βέιλε υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο, με τον ίδιο την Τρίτη (7/2) να υποβάλλεται στην απαραίτητη εγχείρηση, στην Ιταλία, ώστε να επανέλθει και τον ίδιο να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας μετά την επέμβαση.

Ο διεθνής επιθετικός μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στην Ιταλία και θα έρθει στην Ελλάδα για κάποιες μέρες προκειμένου να αναρρώσει και εν συνεχεία θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποκατάστασης του και πάλι στη χώρα μας πριν επιστρέψει στη Δανία, με το σίγουρο να είναι πως θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

"Όπως έχω πει έχω δώσει μεγαλύτερες μάχες στη ζωή μου! Όλα πήγαν τέλεια και τώρα έτοιμος να επιστρέψω καλύτερος και ακόμα πιο δυνατός! Θέλω να ευχαριστήσω τον Prof. Stefano Zaffagnini και όλους τους συνεργάτες του που όλα κύλησαν τέλεια", έγραψε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγρια επίθεση Ολυμπιακού σε ΑΕΚ με... δοκάρια, μοδίστρες, ΑΦΜ, OPAP ARENA, θανάτους και Γ’ Εθνική!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Emmanouilidis (@d_emmanouilidis17)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags