Facebook Pixel Σταύρος Τσουκαλάς: Έδωσε απαντήσεις πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ - Για αυτό δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 10:56:00

Έδωσε απαντήσεις πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ - Για αυτό δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ - Για αυτό δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην παθογένεια της ομάδας να δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων.

Σταύρος Τσουκαλάς: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας για τη διαρκή παθογένεια του Δικέφαλου του Βορρά να χάνει τα παιχνίδια στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

«Οποιοδήποτε φαινόμενο εξακολουθεί να υπάρχει, δεν είναι τυχαίο. Θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και πρέπει να το συζητήσουν μέσα στην ομάδα. 

Όταν είσαι μπροστά στο σκορ, αν δεχθείς γκολ το πιο επικίνδυνο σκορ είναι το 2-1. Εκεί κάτι γίνεται, σαν να πέφτουν οι διακόπτες. Έχει ξαναγίνει. Αυτό το διάστημα που μεσολαβεί από την μείωση μέχρι την ισοφάριση. Εκεί πρέπει να προσέχουν. Μετά μπαίνεις στο τρυπάκι να πιέσεις εκ νέου τον εαυτό σου και να επανέλθεις.

Εκείνη τη στιγμή πάνω στην ένταση όμως ότι και να σου πει ο προπονητής, δεν ακούς. Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις οδηγίες απ' έξω. Εκείνη την ώρα, ειδικά στο τέλος του αγώνα, δεν δουλεύει ούτε το μυαλό ούτε και το σώμα. Γι' αυτό γίνονται πολλά λάθη στο τέλος του αγώνα.

Ακούγεται κάπως άσχημο αλλά αυτό συμβαίνει. Ακόμη και 5χ5 να παίζεις, γίνεται αυτόματα. Ήταν καταστροφικό αλλά μέσα από αυτό θα μάθουν και θα προσπαθήσουν να το εξαλείψουν αυτό το πρόβλημα», είπε ο Σταύρος Τσουκαλάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η καταγγελία-σεισμός από ΑΕΚ και η τεράστια χαμένη ευκαιρία να… κλείσει στόματα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags