Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για τα Αετόπουλα - "Να μην βιαστούν να φύγουν" - Τι είπε για Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-10 18:15:00

Ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για τα Αετόπουλα - "Να μην βιαστούν να φύγουν" - Τι είπε για Άρη

Sportdog Team
Ατάκες από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ για τα Αετόπουλα - "Να μην βιαστούν να φύγουν" - Τι είπε για Άρη

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, αλλά και στη μάχη των Κίτρινων για την έξοδο στην Ευρώπη.

Αντώνης Πετρόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός όπου και  σχολίασε ο φινάλε του πρωταθλήματος, τη μάχη του τίτλου αλλά και της 5ης θέσης, ενώ ειδική αναφορά έκανε και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον έμπειρο στράικερ να κάνει ειδική μνεία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Για το ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, σημείωσε: «Είναι ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ να είναι σε καλύτερο μουντ, πέρασε από τον Ατρόμητο και σίγουρα ο παράγοντας έδρα θα παίξει ρόλο, αλλά αν μπορώ να δώσω πιθανότητες θα δώσω προβάδισμα στην ΑΕΚ που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ έχει και ψυχολογικό αβαντάζ».

Για τον τελικό: «Το Κύπελλο Ελλάδος είναι ένας θεσμός για τον ΠΑΟΚ στον οποίο έχει σταθερή παρουσία και σε ένα παιχνίδι όπως ο τελικός έχει την εμπειρία να το σηκώσει. Πιστεύω ότι στον τελικό θα είναι μία μονομαχία Δικεφάλων»

Ενώ για την 5η θέση της Ευρώπης, υπογράμμισε: «Ο Άρης θεωρώ ότι είναι πιο έμπειρη ομάδα από τον Βόλο που ωστόσο πιστεύω ότι μπορεί να παλέψει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτό είναι σημαντικό γιατί βλέπουμε μία διαφοροποίηση στο πρωτάθλημα».

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον Τζίμα με τον ΠΑΟΚ να έχει βγάλει αρκετούς παίκτες από τις ακαδημίες όπου έχει φτιαχτεί ένα πολύ ωραίο οικοδόμημα με τη βοήθεια του κυρίου Σαββίδη αλλά και του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, αυτοί οι παίκτες όπως και ο Κωνσταντέλιας με τον Κουλιεράκη μπορούν να στελεχώσουν την Εθνική Ομάδα».

Ενώ για τη συμβουλή που θα τους έδινε: «Τα αυτιά τους βουίζουν από δημοσιότητα και μεταγραφές , αλλά πρέπει να έχουν γερό στομάχι γιατί εκεί που είσαι στην κορυφή μπορείς να βρεθείς από κάτω. Εγώ θα τους συμβούλευα να μείνουν, να πάρουν εμπειρίες, να πάρουν παιχνίδια, γιατί βλέπουμε παίκτες να φεύγουν νωρίς να μην έχουν την εξέλιξη που όλοι περίμεναν», είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Του έδωσε τα κλειδιά ο Μαρινάκης - Ποιος Μίτσελ; Αυτός… χτίζει τον νέο Ολυμπιακό - Έδωσαν τα χέρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags