Facebook Pixel Παντελής Κωνσταντινίδης: Σκασμένος ο Κωνσταντινίδης από την ήττα - "Δεν άξιζε ο ΠΑΟΚ να χάσει" - Ατάκα για τον τίτλο (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-02 22:19:00

Σκασμένος ο Κωνσταντινίδης από την ήττα - "Δεν άξιζε ο ΠΑΟΚ να χάσει" - Ατάκα για τον τίτλο (vid)

Sportdog Team

O βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτός που μίλησε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά δεν άξιζε να χάσει στο παιχνίδι, ενώ τόνισε πως το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει χαθεί για την ομάδα του.

Παντελής Κωνσταντινίδης: Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτός που έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον ίδιο να τονίζει ότι ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει στο παιχνίδι, ενώ σημείωσε ότι το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει χαθεί για τον Δικέφαλο του Βορρά.

"Σήμερα η ομάδα δεν άξιζε να χάσει. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με δύο ομάδες που ήταν πολύ καλά οργανωμένες. Δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα το παιχνίδι, αλλά πιο πολύ πίεση στις μονομαχίες.

Απλά η ΑΕΚ είχε στο δεύτερο ημίχρονο μία και μοναδική ευκαιρία να βάλει γκολ και την εκμεταλλεύτηκε, ενώ εμείς είχαμε 2-3 ευκαιρίες, τις οποίες δεν μετουσιώσαμε σε γκολ. Πραγματικά, δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Δεν χάθηκε τίποτα. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα μπροστά μας. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Δεν έχει χαθεί τίποτα κι έχει πάρα πάρα πολύ δρόμο ακόμα μέχρι το τέλος. Όταν λείπει ο προπονητής είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν δυσκολίες", είπε ο Παντελής Κωνσταντινίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags